Roxana: As vrea sa povestesc minunile care Sfantul Efrem le-a facut pentru mine si familia mea.

Ma numesc Roxana , si as vrea sa povestesc minunile care Sfantul Efrem le-a facut pentru mine si familia mea.

De Sfantul Efrem Cel Nou eu nu stiam, pana cand o prietena a fost in Grecia si mi-a adus o iconita cu Sfantul, nici atunci nu am dat prea multa importanta acestui Sfant, pana cand duhovnicul meu la Sfanta Spovedanie m-a indrumat sa citesc Acatistul Sfantului.

Neavand acatistul i-am spus : „Parinte, dar nu am acatistul”, atunci dumnealui imediat mi-a daruit o carte cu viata, minunile si Acatistul. Am inceput sa ma rog Sfantului atunci cand sotul meu a avut un accident la locul de munca (abia gasise un locul de munca dupa mult timp astept), si l-am chemat pe Sfantul Efrem in rugaciune sa mearga bine totul cu operatia care avea de facut la picior dupa accident, si ce credeti Sfantul nu l-a ajutat numai ca sa isi revina ci mai mult l-au sunat dupa o luna ca se intoarca la servici.

O alta minune care Sfantul a facut pentru mine este cu permisul de conducere, dupa 2 luni de asteptat sa imi vina permisul de conducere ,am pierdut permisul in piata(mi-a cazut din geanta). Am ajuns acasa si seara am vrut sa ma uit la permis si nu era . am cautat cu sotul meu in hainele cu care fusesem imbracati in ziua respectiva , in geaca cu care e fusese imbracat in ziua respectiva, in masina, efectiv peste tot. eram atat de suparata ca am asteptat 2 luni de zile sa mi se faca conversiunea permisului, si in timpul rugaciunilor de seara imi apare Sfantul in minte si permisul de conducere, am inceput sa il rog pe Sfant sa ma ajute sa il gasesc.

Intr-o zi cand eu eram la munca , imi trimite sotul meu mesaj cu fotografia permisului si imi spune :” asta este minune , de cand ai pierdut permisul eu am imbracat geaca unde l-am gasit si nu era nimic in buzunar” , Sfantul cu siguranta a lasat permisul de conducere in geaca sotului meu.

La scurt timp dupa aceste minuni , mai exact in luna noiembrie a anului trecut am visat Sfantul intr-o biserica si toata lumea se ruga la icoana Sfantului, cand am ajuns in fata icoanei , Sfantul a inceput sa imi zambeasca , cand am vazut ca zambeste m-am uitat in jurul meu sa vad daca cineva mai vede ceea ce vad eu, nimeni nu a reactionat in nici un fel atunci am inteles ca Sfantul de fapt imi zambea mie, cand am vrut sa sarut icoana , sfantul ma binecuvantat si mi-a spus sa o salut pe mama(a fost o bucurie imensa acest vis).
La scurt timp am inceput cu niste probleme de sanatate(care le am si acum). Mai exact pe 1 decembrie a anului trecut cand ajunsesem la urgenta din cauza durerilor de cap ingrozitoare, ametelilor si pierderilor de echilibru.

Mi-au facut analize de sange si mi-a gasit globulele albe mici(specialista in bolile de sange inclusiv doctorii care erau in cabinet s-au speriat crezand ca este vorba de ceva grav), in perioada aia luam antibiotic pentru helicobacter pillory, dar ei au spus ca nu poate sa scada atat de mult de la antibiotic, au spus sa intrerup antibioticul si sa merg dupa 4 zile sa imi faca alte analize. Cu o seara inainte de a merge din nou la analize am citit cartea Sfantul Efrem , Acatistul, Paracliscul , l-am rugat si i-am facut 2 promisiuni ca daca va face sa fie bine voi indeplini acele 2 promisiuni, si minune dupa 4 zile analizele mele erau perfecte.
Inca nu am reusit sa ma tin de promisuni datorita faptului ca inca am problemele de sanatate care au inceput anul trecut, dar sunt sigura ca Sfantul Efrem cu Sfanta Fecioara Maria in scurt timp vor pune totul in ordine iar eu imi voi tine promisiunile.

Ii multumesc din inima Sfantului Efrem cel Nou pentru toate minunile care le-a facut pentru mine si familia mea, si imi cer iertare ca nu am scris mai devreme tot ce a facut Sfantul pentru noi.