Anca: Ma numesc Anca si as vrea sa povestesc minunile pe care Sfantul Efrem le-a facut pentru mine.

Buna! Ma numesc Anca si as vrea sa povestesc minunile pe care Sfantul Efrem le-a facut pentru mine. L-am cunoscut pe Sfantul Efrem acum cativa ani din intamplare pe internet. Imi doream foarte mult sa ma casatoresc si am gasit Rugaciunea Sfantului Efrem pentru gasirea unui sot. M-am rugat, am incept sa ii citesc viata si m-am apropiat foarte mult de el. Pur si simplu in fiecare rugaciune ii simt prezenta si stiu ca el este acolo si ma ajuta.

Nu a trecut mai mult de un an si Sfantul Efrem m-a ajutat sa imi gasesc sufletul pereche. Ii multumesc din tot sufletul pentru sotul minunat pe care mi l-a dat.

O alta minune mica, dar foarte insemnata pentru mine este faptul ca Sfantul Efrem m-a ajutat sa imi dau seama ca angajata mea care lucreaza la mine nu este corecta. M-am rugat Lui sa imi deschida ochii si sa ma ajute sa imi dau seama daca sunt mintita de propria mea angajata, la care tin foarte mult si pe care am ajutat-o de cate ori am avut ocazia. Nu a trecut mai mult de 2 ore si am primit un semn care m-a facut sa imi deschid ochii si sa iau masuri in afacerea mea pentru ca astfel as fi ramas descoperita. Ii multumesc minunatului si bunului Dumnezu, Sfantului Efrem si tuturor Sfintiilor pentru tot ajutorul primit.

Acum mai am 2 dorinte la care ma rog Sfantului Efrem sa ma ajute sa le indeplinesc si sunt sigura ca va avea grija de mine si ma va ajuta.