Ancuta: Slava tuturor Sfintilor si Maicii Domnului pentru tot ajutorul dat si nu ne lasati niciodata !

Il cunosc pe Sfantul Efrem de ceva timp si mereu m-a ajutat cand am avut o problema, iar pentru asta ii multumesc si le multumesc si Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului ,Sfantului Nectarie, Sfantului Ioan Rusul si tuturor Sfintilor carora ma rog ! Cea mai recenta minune s-a intamplat ieri . Aveam o problema in respiratie, respiram foarte greu si trebuia sa trag foarte tare aer in piept ca si cum as ofta pentru a putea respira normal.

Imi era foarte greu si imi era teama pentru ca sunt insarcinata si ma gandeam sa nu am complicatii la nastere din aceasta cauza. Ieri citind mai multe minuni savarsite de catre Sfantul meu drag, intr-una din ele scria cum un baietel avea astm bronsic si se chinuia la fel ca mine, dar parintii rugandu-se Sfantului imediat si-a revenit si nu a mai avut probleme !

Exact asa m-am rugat si eu timp de vreo cateva minute din toata inima, pentru ca ma apasa foarte tare aceasta problema si Sfantul „fulger” m-a ajutat imediat ! Mai am o problema, de cateva zile ma confrunt cu o durere de sold din cauza sarcinii, dar imi pun nadejdea in Sfantul meu drag ca o sa ma ajute ! Slava tie Sfantului Efrem cel Nou !

La sfarsitul lunii trebuie sa nasc si ii rog din suflet pe toti sa ma ajute sa fie langa mine ,sa am nastere usoara ,rapida si sa aduc pe lume o fetita extrem de sanatoasa pe Maria Nectaria , iar daca Dumnezeu va vrea sa ne mai dea un copilas dupa aceea ,cu siguranta unul din nume va fi Efrem/Efremia ! Slava tuturor Sfintilor si Maicii Domnului pentru tot ajutorul dat si nu ne lasati niciodata ! Amin !