Renata: Doar prin rugaciune ne putem gasi rezolvarea supararilor noastre

Numele meu este Renata si revin pentru a face cunoscut ajutorul pe care-l primesc de fiecare data de la Maica Domnului, Sfantul Efrem, Sfantul Nectarie, Sfantul Spiridon. Prin sfintele rugaciuni intotdeauna Bunului Dumnezeu ne trimite ajutor la toate supararile, neajunsurile si la necazurile noastre. In perioada de iarna, mama mea, care are o virsta inaintata, dupa o cazatura a ramas cu durere foarte mare la o mina. Cind vorbeam la telefon, plingea de durere. I-am rugat pe Maica Domnului si pe Sfantul Efrem, Sfantului Nectarie, Sfantului Spiridon sa-i alunge durerea si am fagaduit ca voi face cunoscut ajutorul de ziua Sfantului Efrem.

Pe 1 Martie copilul meu a avut o surpriza neplacuta la locul de munca, facandu-i-se o mare nedreptate. Prin rugaciunile Maicii Domnului si a sfintilor nostrii ocrotitori, Bunul Dumnezeu a rinduit lucrurile in bine. Nu pot sa nu amintesc de mijlocirea Sfintilor Mina, Sfintei Parascheva, Sfantului Pantelimon, Sfantului Arsene Boca la care m-am rugat in acelasi timp.

Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicutei Sfinte si Sfintilor nostri ocrotitori pentru toate darurile primite. Doar prin rugaciune ne putem gasi rezolvarea supararilor noastre.