Ana Maria: Odata cu inceperea Acatistului Sfantului Nectarie minunile nu au incetat sa apara..

Numele meu este Ana Maria si as vrea sa depun marturie in legatura cu minunile savarsite de Bunul Dumnezeu, Maica Domnului si Sfintii mei dragi (Sfantul Nectarie, Sfantul Efrem, Sfantul Spiridon si Sfantul Mina).

La inceputul lunii martie a acestui an, am avut parte de o mare nedreptate la locul de munca, lucru care m-a intristat si m-a facut sa cad, ce-i drept pe moment, in deznadejde. Intr-o noapte, in timp ce dormeam, am visat Biserica Sfantului Nectarie din Eghina, iar in alta seara am visat ca spuneam rugaciunea Domneasca TATAL NOSTRU, in timp ce un lift ma urca tot mai sus. Aceste vise pline de semnificatie spirituala m-au determinat sa citesc Acatistul Sfantul Nectarie timp de 40 de zile si sa merg la rugaciuni la Biserica Sfantul Mina.

Odata cu inceperea Acatistului Sfantului Nectarie minunile nu au incetat sa apara: am primit sansa de a-mi prezenta o idee de promovare (care a si fost aprobata), salariul mi-a fost marit, in timp ce atmosfera de la locul de munca s-a mai detensionat, toate acestea fiind posibile numai cu ajutorul Bunului Dumnezeu, al Maicii Domnului si al Sfintilor mei dragi. Multumesc Bunului Dumnezeu si tuturor Sfintilor pentru tot ajutorul primit.