Paula: Mulțumesc pentru ajutorul și grija pe care o are în toate problemele mele!

Revin cu o mărturie, un alt ajutor venit de la Sfantul Efrem in problema mea. În urmă cu o săptămână mi s-a umflat o măsea foarte rau. Am luat antibiotice și degeaba. Am mers la urgență au zis să aștept ( eu trebuie să fac o alta operatie și trebuie să rezolv problema cu maseaua întâi ) că o să se desumfle. Am mers la alt cabinet de stomatologie și domnisoara dr. a zis să mai continui cu antibiotice și ne vedem după câteva zile,dar când am sunat și i-am spus că nu este nici o ameliorare a zis că nu se mai baga și să caut alt doctor.

Atunci eu în disperare am inceput să mă ung cu ulei de la Sfantul Maslu și să mă rog cu credință la Sfantul Efrem și după câteva ore am primit un telefon de la domnisoara dr că a vorbit dansa cu o altă dr.stomatolog și trebuie să merg să mă vadă mâine la ora 12.

Vreau să marturisesc că după ce am citit acatistul Sfantul Efrem și acatistul Sfantul Nectarie măseaua s-a desumflat vizibil ,mai este cât un bob de mazăre. Doamne ce minune ! Sunt sigură că se rezolva deoarece Sfantul Efrem a avut grija de mine și astăzi. Mulțumesc pentru ajutorul și grija pe care o are în toate problemele mele! Doamne ajută!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *