Adriana: Mare este ajutorul și minunile făcute de Sfantul Mare Mucenic Efrem.

Mare este ajutorul și minunile făcute de Sfantul Mare Mucenic Efrem. Am revenit și voi povesti iarăși despre ajutorul primit de la sfint care tot timpul este linga mine si ma ajuta. Îi mulțumesc si simt prezenta lui tot timpul linga mine și tot timpul când am nevoie Îi cer ajutorul iar el nu întârzie sa ma ajute.

Eram la serviciu și aveam o lucrare mai grea și mai complicata de făcut. M-am rugat sfintului sa pună șeful pe altcineva sa o execute și Mare a fost minunea cind am văzut ca șeful a pus pe altcineva sa o facă.

Aveam mai multe dureri . Ma durea spatele genunchii o masea și altele ma-m rugat sfintului sa ma scape de aceste dureri iar el nu a întârziat sa ma ajute . Eram sa produc un accident foarte mare la munca . Putea sa se lase și cu victime . Am simțit prezenta sfintului linga mine și nu a fost nimeni ranit .

Mam rugat și ma rog tot timpul Sfintului sa aibă grijă de mine . Rugați-vă Sfintului și sfinților și veți vedea cum va vor veni în ajutor. Mulțumesc frumos Sfintului Mare Mucenic Efrem s-o tuturor Sfinților pentru ca tot timpul sint linga mine și ma ajuta .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *