Olga: Dar la început de an am trăit o schimbare mare pentru mine.

Doamne ajuta, Nu am fost niciodată o persoana aproape de Biserici, credeam, ma rugam unei forte, lui Dumnezeu. Dar la început de an am trăit o schimbare mare pentru mine.

Am mers la medic pentru un control de rutina, pentru a lua rezultatul acelui control am insistat sa mi se trimita rezultatul pe whatsapp, dar doctorul a zis nu, mai vii și săptămâna viitoare sa iei rezultatul ( zâmbind, fiind într-o relație calda cu mine), următoarea săptămâna am mers strict după acel rezultat ( care era ok) și fără nici un motiv, fara să-mi ceara medicul, am cerut eu( de parca m_ar fi împins cineva de la spate) sa fac testul papanicolau, pe care nu-l făceam regulat niciodată. L-am făcut și am uitat de el, venind sărbătorile de iarna, abia după sărbători am cerut rezultatul de la clinica. Cand am deschis rezultatul am simțit ca nu e bine.

Daca nu as fi făcut acest test acum, cu siguranta îl făceam Inca peste câțiva ani, iar lucrurile cu siguranță ar f fost mult grave INDEMN ORICE FEMEIE SĂ-ȘI FACĂ TESTUL PAPANICOLAU REGULAT! O DATA ÎN An SAU POATE CHIAR LA JUMATATE DE AN.

Am fost operata la timp, mulțumesc Domnului Iisus Hristos și Sfântului Efrem, Maicii Domnului, la care m-am rugat și cărora le mulțumesc în fiecare zi pentru minunea ce au făcut-o pentru mine. Dupa operația doctorul a zis ca demult nu am facut o interventie atât de usoara, nici măcar sânge nu a curs „( nu am fost mirata sa aud asta, pentru ca Sfântul Efrem a fost cel care m-a ajutat în timpul intervenției).

Am visat înainte de operație un locaș plin de lumina și eu tot coboram pe scări, știam în vis ca e lăcașul Sfântului Efrem căruia ii citeam acatistul seara de seara. M-am trezit cu o voce ce a zis ca intervenția și biopsia vor fi de ajuns și va fi bine.

Nu va pierdeți credință, fiți aproape de Isus Hristos, el mereu ne tine de mana, chiar și când suntem jos de tot. Am promis ca voi spune despre aceasta minune la cat mai multa lume. Ca sa nu uite nimeni cât de mult ne iubește Dumnezeu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *