Paula: Astazi, 6 Mai, se implinesc 6 ani de la moartea mamei mele.

Astazi, 6 Mai, se implinesc 6 ani de la moartea mamei mele. Acum 6 ani, in noaptea de 4 Mai mi-a aparut in vis un parinte inalt, slab, imbracat in negru caruia ma spovedeam. El mi-a dat de inteles ca boala mamei, cancerul, a fost necesara pentru mantuirea sufletului ei. Apoi, m-a pupat pe frunte parinteste si a plecat, dandu-mi de inteles ca va fi ocrotitorul meu. A doua zi, mama a plecat la Domnul.

La putin timp, l-am recunoscut pe acest ”parinte” intr-o carte, era Sfantul Efrem ce Nou pe care nu-l mai vazusem niciodata. De atunci, m-a ajutat in nenumarate cereri: casatorie, loc de munca pentru mine si sot, locuinta, mici probleme de sanatate. Chiar ultima minune a fost repararea unui calculator (da, te ajuta de fiecare data si in problemele mici).

Ce trebuie sa faci? Sa te rogi cu credinta, evlavie, sa aflii despre viata lui, sa citesti 40 de zile acatistul/paraclisul sau doar sa-l strigi:”Sfinte Efrem, ajuta-ma!” Si el va veni, fiind ca este supergrabnic ajutator.

E impresionant, caci Dumnezeu lucreaza prin Sfintii sai care ne ajuta si ne da mai mult decat ceea ce ii cerem.Si sa aveti rabdare, ajutorul va veni..la timpul sau.”Bucura-te, Sfinte Mucenice Efrem cel Nou!!’