Daniela: L-am cunoscut pe Sfantul Efrem acum aproximativ 10 ani!

L-am cunoscut pe Sfantul Efrem acum aproximativ 10 ani! Când eu l-am cunoscut nu era asa mediatizat. Nu îl cunoștea multă lume in România, sincer nu știu cum l-am cunoscut sau cine mi-a zis de el. Am cumpărat sau primit o carte cu viata și acatistul Sfântului, de atunci Sfântul pentru mine a fost protectorul familie mele.

Nu erau iconite cu el asa ca am tras la xerox coperta cu icoana Sfantul Efrem și am împărțit-o familiei! Acum 9 ani aveam o firma de electrocasnice second hand iar marfa o aduceam din Germania cu tirul!

Era o perioada grea pentru noi când nu prea mergea bine cu firma, angajati, plati, datorii. Urma sa ne luam marfa din Germania, iar șoferul cu tirul cu care mergeam nu mai putea sa ne ajute, aveam 2 zile sa gasim altul. Dacă tirul nu avea drum exact unde mergeam noi, transportul era foarte scump si nu merita sa luam pe alcineva asa ca era o gramada de bani pierduți ! Evident ca am cautat și nu am găsit pe alcineva, era ora amiezi la ora se încheia ziua iar noi trebuia sa avem transport pana seara. Soțul meu a cautat in ziare cunoștințe și nimic. In aceste zile m-am rugat continuu la Sfantul Efrem, deși mai erau câteva ore și intreb sa dam răspunsul pentru marfa.

Eram in magazin cu cartea in mana și ma rugam la Sfantul Efrem, plângeam, stăteam in genunchi și ma rugam încontinuu, fără sa îmi pese ca erau oamenii și ma vedeau, precizez ca in fata magazinului la 3 pași era un schimb valutar și erau vreo 6 persoane la coada sa schimbe bani!

Eu continuam sa ma rog plângând cu cartea in mana! Iese un domn din rândul de la schimb valutar și vine la mine și ma întreabă de ce plang ! Eu disperata ii spun și el îmi da un numar de telefon și îmi zice sa îl sun pe acel domn care culmea mergea in Germania a doua zi. Si deși noi mergeam de câțiva ani cu cineva și credeam ca e cel mai ieftin. acesta ne-a luat mult mai puțin continuând de-altfel cu el și altădată !

Ii multumim Sfantului Efrem pentru minunea care a săvârșit pentru mine păcătoasa. Recunosc ca Sfantul m-a mai ajutat și altădată făcând minuni cu noi! Rugati-va neîncetat ca Sfantul Efrem nu va va lasa neajutorați niciodată! Mulțumesc inca odată Sfantului Efrem ! Sper sa ma ajute sa merg la manastire unde sunt sfintele moaște in Grecia