Oana: Imi cer iertare Sfinte Parinte pentru nerecunostinta de a-ti multumi si de a marturisi cu sufletul plecat minunile..

Acum cateva saptamani bune cand in alte si multe situatii grele/grave m-a ajutat ii promiteam de fiecare data ca daca si acum ma va ajuta voi scrie minunile si ajutorul Lui dat mie. (Una dintre rugaminti a fost sa-mi ajute mama in varsta care se simtea foarte slabita, nu manca si vomita si am promis ca daca o va face bine voi merge la spovedit cu dansa si ca voi marturisi insanatosirea facuta ei.)

Insa intotdeauna ma bucuram ca ma vedeam scapata si uitam sa marturisesc si sa multumesc Sfantului! Astazi mi-a fost atat de rau incat inainte de a pleca spre serviciu sotul meu a trebuit sa cheme SMURD-ul. A fost vb de o digestie cu stari pana la lesin si cu tensiune 18/9. L-am chemat cu disperare in ajutor pe Sfantul Efrem si chiar daca m-a ajutat nesperat de repede am inteles totul ca fiind si o mustrare din partea Lui.
Era a cata oara cand ceream ajutor si “uitam” sa multumesc, uitam sa marturisesc.

Imi cer iertare Sfinte Parinte pentru nerecunostinta de a-ti multumi si de a marturisi cu sufletul plecat minunile, ajutorul si grija fata de mine si cei dragi mie!