Andra: Sfântul Efrem pentru mine reprezinta o parte din viata mea..

Sfântul Efrem pentru mine reprezinta o parte din viata mea, Sfântul Mare Mucenic Efrem Cel Nou a avut grija si de data aceasta sa se arate grabnic ajutor si sa vina in ajutorul meu. A fost o perioada dificila pentru mine, mama mea a avut nevoie de operație de urgenta la glanda tiroida, totul a început din martie cand mama s-a dus sa si faca analize la inimă si i s-a găsit un nodul tiroidian. Mama s-a panicat foarte rau, cu frica de a nu fi cancer, au trecut câteva luni pana când mama s-a dus la doctor la control, zicându-i ca are nevoie de operație de urgenta.

În august s-a operat, bineînțeles cu multa rugăciune catre Sfântul Efrem mama a trecut cu bine peste si îi mulțumesc Sfântul Efrem din tot sufletul meu ca a ajutat-o pe mama sa treacă cu bine peste operație si peste aceasta perioada grea. Acum așteptam cu sufletul la gura sa vedem de ce natura a fost nodulul, daca a fost cancer sau nu, eu ma rog la Sfântul Efrem ca totul sa fie bine și sa nu fie cancer.

Iti mulțumesc Sfinte Efrem din tot sufletul meu pentru tot ajutorul primit! Bucură-te, Sfinte Parinte Efrem, de-a pururi fericite!”