M: Aveam un copil la facultate, el fiind singurul salariat.

Am promis ca voi da si eu marturie despre minunile pe care Dumnezeu le a facut cu noi prin mijlocirea Maicii Domnului si ale Sfantului Efrem si ale tuturor Sfintilor. Am avut o perioada dificila la inceputul acestui an. Sotul me uera in pragul de a-si pierde locul de munca pentru ca patronii lui si-au vandut afacerea. Aveam un copil la facultate, el fiind singurul salariat. Eram putin speriati dar nadajduiam ca Domnul nu ne va lasa.

Ne am rugat la Sfantul Efrem si la Maica Domnului si si am primit ajutor de la Dumnezeu. Unde eram speriati ca nu si va gasi servici, a primit chiar doua oferte si s-a angajat in alta parte. Bunul si dragul nostru Sfant nu ne a lasat nici acum. Pe tot parcursul facultatii Maica Domnului si Sfintii au fost mijlocitori si ajutatori baiatului nostru.

Uneori voia sa renunte pentru ca îi era foarte greu si simtea ca nu poate sa mearga mai departe. Mergeam la manastirea Radu Voda si ne rugam la Sfantul Efrem si Nectarie si intodeauna se intampla ca examenele pe care credea ca nu le va lua sa le treaca. Cu mijlocirea Sfintilor Bunul Dumnezeu l-a ajutat sa ajunga la final si sa-si ia licenta. Sfantul Efrem ne-a fost alaturi si nu ne lasat, chiar daca noi suntem nevrednici si nu meritam ajutor. Slava lui Dumnezeu pentru toate.