Mioara: Sfinte Mare mucenic Efrem cel Nou mare făcător de minuni îți mulțumesc din suflet și vă iubesc..

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu revin pentru a mărturisi o nouă minune a Sfantului Efrem cel Nou mare făcător de minuni, a Măicuței Domnului și a Sfantului Efrem cel Nou mare făcător de minuni.

Azi, cu ajutorul Bunului Dumnezeu am făcut 2 RMN-uri,1 pentru tumoare la cap și 1 pentru toată coloana vertebrală, dar am uitat acasă trimiterile de la medicii specialiști fără de care în mod normal nu se poate face RMN. Eram pe punctul de a ma întorce acasă (eu nefiind din București) convinsa fiind ca fără trimiterile de la medicii specialiști nu o sa mi se facă RMN-urile, însă Bunul Dumnezeu mi-a dat gândul de a încerca totuși, și deci am mers la clinică și cât am așteptat pe hol, cu ajutorul Bunului Dumnezeu am cerut ajutorul Bunului Dumnezeu, Maicuței Domnului și am citit acatistul Sfantului Efrem cel Nou mare făcător de minuni lăsându-mă în voia lor.

Apoi m-a chemat asistenta pentru a ma pregăti de RMN și când mi-a cerut trimiterile de la medicii specialiști și i-am zis ca le-am uitat acasă, asistenta a zis ca nu-i nimic, lucru care e imposibil ținând cont de faptul ca eu făceam și RMN-ul pentru tumoarea la cap cu substanță de contrast și deci nu se face așa oricum, însă Sfantul Efrem cel Nou mare făcător de minuni, Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului a făcut să se poată.

Deci cu ajutorul Bunului Dumnezeu minune pe fată și imediat. Doamne îți mulțumesc din suflet. Măicuța Domnului îți mulțumesc din suflet. Sfinte Mare mucenic Efrem cel Nou mare făcător de minuni îți mulțumesc din suflet și vă iubesc și va cer iertare ptr tot ce v-am supărat și vă rog din suflet ajutați-mă sa nu va mai supăr!