Ana Maria: Slava Tie, Dumnezeul nostru!

Am promis Sfantului Efrem si Sfantului Nectarie ca voi da marturie despre ultima minune pe care a facut o in familia noastra. In urma cu cateva zile ne am dat seama ca pasapoartele copiilor erau expirate, noi avand deja cumparate biletele pentru vacanta. Timpul presa atat de tare iar misiunea era aproape imposibila deoarece nu locuim in Romania iar la Ambasada din tara in care locuim nu se pot face pasapoarte la urgenta decat in caz de forta majora.

In aceeasi zi, cu jumatate de ora inainte de inchiderea Ambasadei, am reusit sa depunem actele. Din acel moment numai Dumnezeu si Sfintii Sai puteau face ceva incat totul sa se lege si sa ne ajunga inapoi pasapoartele la timp pt plecare.

Pasapoartele au fost executate in timp record, procura de ridicare a ajuns la tatal meu cu o ora inainte ca curierul sa plece spre noi inapoi… nu pot descrie in cuvinte cat de frumos s au legat toti pasii pt ca actele sa ne ajunga la timp ca noi sa putem sa ne inchinam la Sfintele Moaste ale Sfantului nostru drag Efrem. M-am rugat mult sa reusim sa ne inchinam din nou in Sfanta Biserica unde odihneste Sfantul Efrem cel Nou, GRABNIC ajutator, cat si la Sfantul Nectarie in insula Aegina, si iata ca Dumnezeu a lucrat atat de minunat incat in curand vom fi pe meleagurile sfinte.

Slava Tie, Dumnezeul nostru!

Multumim Sfinte Efrem si Sfinte Nectarie pt grabnicul ajutor si binecuvantarile pe care le revarsati mereu asupra familiei noastre! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe tot