Laura: Sfantul Efrem a venit in viata mea in 2010, cand cineva mi-a dat sa citesc o carte despre minunile acestuia.

Buna ziua! Sfantul Efrem a venit in viata mea in 2010, cand cineva mi-a dat sa citesc o carte despre minunile acestuia. Atat de mult am simtit chemarea, incat mi-am dorit o icoana cu Sfantul Efrem cel Nou. Pe atunci se afla in Grecia mama unei prietene si am reusit sa o anunt in ultimul moment sa-mi cumpere una. A reusit sa gaseasca ultima icoana la o biserica si mi-a adus-o. O bucurie de nedescris am simtit si, de atunci, simt prezenta Sfantului in toate. M-a ajutat de foarte multe ori si doresc sa amintesc situatii in care, dupa ce i-am citit Acatistul, am primit ajutorul solicitat. In 2010, eram intr-o relatie indoielnica si, chiar in a 40-a zi de citit, am aflat ca partenerul de atunci ma inseala, Sfantul Efrem mi-a luminat mintea.

Apoi, imi amintesc ca in acelasi an, bunicul meu a lesinat intr-o balta de sange, avea hemoragie si medicii nu stiau ce poate fi. Era atat de slabit, incat am crezut ca o sa-l pierdem. Nestiind ce diagnostic sa puna, medicii au decis o interventie chirurgicala suspectand probleme in abdomen. In timpul operatiei, am stat pe coridorul spitalului si am citit Acatistul si Paraclisul Sfantul Efrem cel Nou. Cand a iesit medicul din operatie ne-a anuntat ca bunicul meu nu are nicio problema de sanatate. A fost o minune, iar dupa doua zile bunicul era acasa, pe picioare.

In 2015 am depus dosarul pentru indemnizatie de crestere a copilului, si pentru ca anterior nasterii fusesem in concediu fara plata pentru cresterea primului copil, am primit decizia cu suma zero lei. Am stiut ca este o eroare a functionarilor, deoarece legislatia preciza cum se procedeaza in acea speta. Am citit Acstistul Sfantul Efrem cel Nou 40 zile, timp in care am contestat decizia cu zero. In a 40-a zi am primit noua decizie cu indemnizatia corecta. Sunt foarte multe situatii in care m-am rugat Sfantului Efrem cel Nou si m-a ajutat/vegheat/ferit de nenorociri.

Acum doua luni am vrut foarte mult sa ajung sa ma inchin la Icoana din care izvoraste mir, cea tinuta intr-un garaj din Pajura si dupa o ora de cautari, am gasit garajul, insa o vecina din zona mi-a spus ca s-au mutat de acolo. Daca stiti cumva unde este acum acea icoana adusa de parintele Onufrie ( cea cu scandalul media), va rog sa-mi trimiteti adresa. Doamne ajuta si rugati-va cu incredere, caci Sfantul Efrem cel Nou mijloceste pentru fiecare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *