Ana Maria: Numele meu este Ana Maria si as dori sa depun marturie referitoare la minunile pe care Iisus Hristos..

Buna ziua. Numele meu este Ana Maria si as dori sa depun marturie referitoare la minunile pe care Iisus Hristos, prin rugaciunile Sfantul Fecioara Maria, si ale Sfantului Nectarie, Sfantului Spiridon si Sfantului Efrem le-au facut pentru mine. Anul universitar care tocmai s-a incheiat l-am terminat cu bine, desi, pe parcursul acestuia am intampinat foarte multe obstacole.

Fiind in ultimul an de studii, a trebuit sa-mi realizez lucrarea. Subiectul ales de mine, trebuie sa recunosc, a fost extrem de greu, acest aspect fiind remarcat si de prof.coord. Dansa, dandu-si seama de complexitatea subiectului, efectiv a refuzat (sau nu stia) sa-mi dea materialul necesar care ar fi putut sa ma puna pe o pista corecta. Astfel, rugandu-ma si cerand ajutor sfant de la Bunul Dumnezeu, Fecioara Maria si Sfintii mei dragi, ajutorul nu a intarziat sa apara. Avand un prieten in strainatate, acesta m-a intrebat cum ma descurc cu lucrarea, spunandu-i ca ma simt epuizata psihic si ca nu am nici resursele necesare. Imediat, el mi-a sarit in ajutor si m-a pus in contact cu o societate de la el din tara, trimitandu-mi in acelasi timp, cartile necesare realizarii lucrarii. Practic acest prieten mi-a oferit tot ajutorul necesar.

Un alt ajutor minunat a venit de la o doamna profesoare care ma aprecia foarte mult. Aceasta, intrebandu-ma de subiectul ales si de materialele de pe care ma orientez, a aflat ca nu am niciun fel de reper bibliografic. Eram foarte deprimata si nu mai vedeam nicio iesire. A doua zi, dansa a venit la mine cu o carte care se gasea doar in strainatate si mi-a oferit-o, doar ca a trebuit sa pastrez tacere referitor la sursa. Dupa toate acestea, odata cu finalizarea lucrarii, prof. coord. Era hotarata sa-mi dea cea mai mica nota posibila. Iarasi, intervine aici ajutorul sfant. Rugandu-ma din tot sufletul la Sfintii mei dragi sa faca o minune, in cele din urma, aflandu-ma in fata comisiei, domnii profesori au hotarat ca merit o nota mult mai buna decat cea aleasa de prof. coord.

Dupa finalizarea studiilor, Sfanta Fecioara Maria si Sfintii mei dragi, m-au ajutat de nenumarate ori, in chipuri diferite. M-au imbracat, m-au ajutat sa obtin ceva ce-mi doream din suflet, dar cel mai important este ca mi-au scos in cale un loc bun de munca, pe care mi-l doream din tot sufletul.

Asadar, dragi credinciosi, nu incetati sa va rugati la Iisus, la Sfanta Fecioara Maria si la Sfinti, deoarece ajutorul nu va intarzia sa apara. Sfintii lucreaza prin rugaciuni la Bunul Dumnezeu iar Dansul ne ofera ajutor prin oameni, pentru ca, in cele din urma omul este facut dupa chipul si asemanarea Sa.

Multumesc Iisus, Feciara Maria si Sfintilor mei dragi pentru tot ajutorul oferit !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *