Andreea: A venit vremea sa povestesc și eu minunea pe care a făcut Sfântul meu drag cu mine, cu noi.

A venit vremea sa povestesc și eu minunea pe care a făcut Sfântul meu drag cu mine, cu noi. La începutul anului 2015 am considerat ca este timpul sa avem al doilea copil. Primul copil, Luca, avea aproape 2 ani și ne doream sa nu fie diferența mare intre copii. Nu am rămas însărcinată atât de repede pe cât îmi doream. Am făcut analize și totul era în regula din punct de vedere medical.

În luna mai, pe 5 mai exact, zi în care s a sfârșit mucenicia Sfantul Efrem, am aflat ca sunt însărcinată. Bucuria mi-a fost mare, însă nu avea sa dureze mult pentru ca câteva zile mai târziu aveam sa pierd sarcina.

Am avut familia aproape și am trecut peste nefericitul eveniment, alinata fiind și de către părintele duhovnic care m-a ajutat sa înțeleg ca așa a fost dat sa fie de la Dumnezeu. Pe Sfantul Efrem îl cunoșteam tot gratie părintelui duhovnic și făceam acatistul Sfântului și totodată mă rugam și Sfantul Nectarie, care mi era aproape de mai mulți ani.

Dar după sarcina pierduta , am început sa-mi doresc tot mai mult al doilea copil. Ma rugam sfinților mei dragi, Sfantului Nectarie și Sfantul Efrem, însă rugăciunile mele nu erau mereu foarte intense. Uneori mă intrebam cum de alții au parte de minuni iar eu nu .le promiteam Sfinților ca în momentul în care voi avea al doilea copil , acesta le va purta numele.

Într o noapte de august aveam sa primesc minunea.

M-am rugat cu lacrimi la Sfantul Efrem și sa se roage pentru mine la Domnul Sfânt și la Maicuta Sfânta sa-mi dăruiască un copilaș atât de mult dorit. Rugaciunea mea a fost mai intensa ca oricând.
Când am adormit (datorita băiețelului dormeam în camera cu o veioza aprinsa pentru a nu i fi teama de întuneric ) am simțit o prezenta în camera și 3 degete mi-au trecut prin fata ochilor (imaginea a fost ca atunci când stai cu ochii închiși la soare și cineva trece cu mana prin fata ochilor )

M-am speriat pentru ca eram acasă doar cu băiatul. Soțul era plecat în deplasare cu serviciul. Simțeam ca e cineva în camera , am deschis ochii speriata și am facut o rugăciune . Am rămas îngândurata după aceasta întâmplare. Timpul trecea și nu rămâneam însărcinată. Într-un fel mă consolasem.

La începutul lui noiembrie am rămas însărcinată!

Abia atunci am realizat ce au reprezentat cele 3 degete care mi-au trecut prin fata ochilor. Sfântul Efrem îmi prevestise sarcina. Din august pana în noiembrie au trecut 3 luni! Fetița ni s-a născut pe 4 august, la un an de cand Sfântul mi-o prevestea. Dau Slava Domnului pentru Sfinții minunați din viața mea și pentru ca mi-au dăruit copil sănătos.

Fetița se numește Efremia Anastasia ( Anastasie e prenumele de botez al Sfantului Nectarie )

Așa cum le am promis , copila le poarta numele.

În fiecare zi ii mulțumesc Sfantului Efrem pentru minunea din viața noastră , și Sfantului Nectarie. Deasemenea pentru ca el ne era alături de mai timp, la prima sarcina m-am rugat mult la Sfantul Nectarie și mi-am uns burtica cu ulei de la candela Sfântului .

Mulțumesc deasemenea părintelui duhovnic pentru ca mi l-a descoperit pe Sfantului Efrem, grabnic făcător de minuni. Slava Domnului Dumnezeului nostru pentru dragostea Lui nemărginită!
Slava în Cer și pe Pământ Sfinților mei dragi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *