Gabriela: Nici nu știu de unde sa încep.

Nici nu știu de unde sa încep. De câte ori am primit ajutorul Sfantului Efrem cel Nou?! Când soțul meu a rămas fără servici?! Și doar un strigat, o rugăciune și Sfântul a venit. De câte ori la salvat pe soțul meu!? (fiind șofer pe tir), salvat de la somn, salvat de amenzi!? Sa va povestesc, cum a ajutat-o pe fata mea la facultate?! Fiind studenta la arte, examenul era istoria artei, greu, foarte greu.

Examenul trebuia dat, pentru pictorii de la 1500, dar profesorul în ultima clipa a spus ca întreabă și de la 1400 (sic) ca asa vrea el. Am făcut-o sa între în examen, țipând la ea. A întrat, a luat cu nota mare. Pentru ca, și-a „adus aminte” lecțiile din liceu. Ce frica i-a fost de un alt examen, economia artei, în ultimul moment a rezolvat problema. Iar profesoara a rămas încântată.

Multumesc Sfinte Efrem ca va indurat de mine păcătoasă. Probleme sunt si vor mai fii, dar eu știu ca sus în cer avem Sfinți care deabia așteaptă sa ne ajute, o avem pe Maica Preacurata, trebuie doar sa plecam genunchii la rugăciune.

Bucura-te Sfinte Efrem cel Nou!