Favioala: Fetita mea l-a vazut intreg , in toata faptura.

Ceea ce va scriu s-a intamplat astazi 05 Mai 2019. Mergand spre Sfanta Biserica si cantand impreuna cu fetita mea Julia (6anisori), „Hristos a inviat din morti…. , la un moment nu o mai aud pe fetita mea cantand. Ma uita in oglinda retrovizoare si o vad incruntata, aproape plangand.

Intrerup cantarea si o intreb ce s-a intamplat? De ce e trista?

Atunci ea imi raspunde:

„Mama, nu stiu cum ar trebui sa fiu dar trecand pe langa padure, in timp ce tu cantai „Hristos a inviat, am vazut pe Nenea acela cu barba neagra si haine negre statea langa padure si se uita la noi.”

Atunci, deoarece eu nu il vazusem (noi locuim in Germania), am inceput sa pun mai multe intrebari fetitei mele:

– Draga mea, nu cred ca a fost nimeni, acolo nu au voie sa stea oameni. Ce culoare avea bluza, pantalonii? Intrebari firesti!

Fetita imi raspunde:

Mami doar ti-am zis ca avea „rochie“ , neagra, lunga, nu avea bluza, nu avea pantaloni ci doar papucii erau negrii. Apoi , zice ea , mainile le tinea in forma de cruce, avea fata Alba.

Apoi a disparut….urcandu-se la cer!

In Biserica am pus-o sa deseneze, ceea ce a vazut , iar acasa sa coloreze.

Va trimit si desenul fetitei mele!

Eu sunt sigura ca este Sfantu Efrem cel Nou.De cateva saptamani incoace si mie imi apare o imagine a unui Sfant Brunet cu barba neagra, in fata ochilor. Ieri am descoperit in Racla cu Sfinte Moaste ale Sfantului Efrem Sfanta Icoana cu imaginea Sfantului pe care o vedeam in fata ochilor. Acum stiu ca e Sfantil Efrem cel Nou!

Mare esti Dumnezeule intre Sfintii Tai!

Numele meu Este Fabiola.
As vrea sa pot sa stiu cum recomandati sa citesc Acatistul Sf. Efrem cel Nou.

Momentan eu citesc Acatistul Sfantului Luca Al Crimeei, in Sfant tare drag sufletului meu si alaturi de care am „trait „ multe minuni.

Acesta e desenul fetitei mele:

Se vede in Icoana Sfantului Efrem cel Nou e zugravit pana la mijloc.

Fetita mea l-a vazut intreg , in toata faptura.

Sfanta Icoana o avem doar din 14 Aprilie 2019, deci de foarte putin timp. si a venit ca in cadou de ziua mea, in cautarea acelui Sfant ce il vedeam in fata ochilor , pe care nu il cunoasteam,dar cautat sa cunosc cine e