G: În anul 2015 am rămas însărcinată pentru a 3 oară.

Mergeam la medic pentru consultații in fiecare luna. La prima ecografie am văzut că ceva nu este normal cu bebelușul! Ca toate mamicile am faci analize printre care și cele cu risc. Nu stiu cum sa făcut, a cui a fost vina dar rezultatul analizelor au ajuns destul de tarziu la ginecologul meu aduca pe la 7 luni de sarcina! Mi-a spus că ii pare rau dar trebuie sa mai fac o ecografie de control.

În timp ce imi făcea ecografia medicul spune acum mi se confirma ceea ce am văzut! Eu ni-am spus nimic ma întorc la ginecolog care imi spune ca am riscul cel mai mare ca copilașul sa se nască cu sindromul Dawn trizomia 21!

Am iesit un pic devastată dar am reusit sa ma adun destul de repede si sa imi spun facase voia ta Doamne ! Auzisem de Sfântul Efrem si nu imi puteam explica de ce imi era drag.
Am citit acatistul Sfântului tot timpul si m-a rugam ca să se facă voia tatalui si noi sa fim puternici sa ducem toate acestea. Cand am nascut bucuria a fost si este foarte mare.

Băiețelul este sănătos și il cheamă Ioan Efrem închinat Sfântului Efrem si este născut pe 7 mai la 2 zile după Ziua Sfântului! Cand a venit medicul nu i-a venit sa creada ca este perfect sănătos! Cu multa nădejde dragoste si credinta toate sunt posibili depinde de noi. Multe Binecuvântari sa aveti!