Cristina: Am povestit cum Sfântul Efrem m-a ajutat să găsesc cel mai bun soț din lume și să-mi întemeiez o familie fericită

Am povestit cum Sfântul Efrem m-a ajutat să găsesc cel mai bun soț din lume și să-mi întemeiez o familie fericită, devenind Sfântul nostru ocrotitor. Am povestit cum l-a ajutat pe soțul meu acum doi ani la serviciu.

Acum și-a arătat încă o dată grija și dragostea față de noi. La locul de muncă al soțului meu lucrurile mergeau din ce în ce mai rău, începând cu luna ianuarie. Se întrevedea o disponibilizare. Ne-am rugat din suflet până acum, dar nimic nu părea să îndrepte situația. De la 1 august, soțul meu rămânea fără serviciu. Gata, până aici îi fusese drumul la firma respectivă, chiar dacă nici patronul lui nu-și dorea asta. Am început să citesc Acatistul Sfântului Efrem pe la mijlocul lunii iulie, având nădejde că el și Măicuța Domnului vor găsi o soluție. După vreo două săptămâni, pur și simplu vorbind cu cineva despre această problemă, am găsit rezolvare. La 1 august, soțul meu s-a angajat la altă firmă, rămânând prieten bun și cu fostul patron. Încă nu s-au sfârșit cele 40 de zile de rugăciune, dar Sfântulețul nostru și Maica Domnului au făcut o minune, nu pentru că am merita noi, ci pentru că ei sunt atât e buni. Abia atunci i-am mărturisit soțului că eu făceam Acatistul, fără ca el să știe. S-a emoționat profund. Mulțumesc din adâncul sufletului, Sfinte, pentru ajutorul primit! Nu știu dacă vom putea să îți recompensăm vreodată ajutorul și dragostea pe care ni le oferi necondiționat!