Ioana: Despre ajutorul primit de la Sfantul Efrem cel Nou sunt multe de spus

Despre ajutorul primit de la Sfantul Efrem cel Nou sunt multe de spus, noi il consideram ocrotitorul casei noastre. De cate ori am avut greutati el ne-a ajutat. Cand am crezut ca este totul pierdut si am trecut prin incercari grele, el a fost acolo si ne-a intins o mana de ajutor Acum o sa povestesc cel mai nou ajutor primit: Zilele trecute din greseala sau neatentie nici nu stiu cum sa spun…caruciorul in care se afla bebelusa noastra Efremia de 6 luni, s-a rasturnat. Desi eram langa el pana am apucat sa il prind fetita a si alunecat atingand gresia cu capul.

M-am rugat din tot sufletul Sfantului sa o protejeze asa cum a facut intotdeauna, de cand era cat un bob mazare, pentru ca si in timpul sarcinii am avut ceva emotii si bineinteles ca el ne-a ajutat din nou, nici macar un cucui nu a avut.

Am fost cu ea la medic si totul este in regula, am supravegheat-o si din fericire nu au existat urmari neplacute. Cum ar putea cineva sa nu il iubeasca pe acest Sfantulet care este grabnic ajutator?!?