Clau: Vreau sa ma povestesc cum m-a ajutat dragul meu Sfant Efrem, chiar si cu bani!

Vreau sa ma povestesc cum m-a ajutat dragul meu Sfant Efrem, chiar si cu bani! Saptamana trecuta am fost si eu cateva zile la Munte. Imi doream doar putin aer curat si sa mai scriu. Trebuie sa mentionez ca am toti dintii de sus pusi pe ,,lucrare”. Unul singur, era ,,detasabil”, adica trebuia sa il dau jos in cazul unor mancaruri mai dure. Boon. Am dat eu dintele jos si l-am lasat pe noptiera. Catelul gazdei a venit, l-a luat si l-a distrus, cand nu am fost atenta.

Iubesc tare mult Cateii, -eu ma bucuram ca pot avea sansa de a sta cu ei in camera!

Numai ca, nu am primit banii pe concediu. Dintele a costat, ultima oara, 500 lei. foarte mult, pentru posibilitatile mele! Gazda a inceput sa se scuze si sa ma roage sa accept macar 200 lei sa plateasca dansa.
Am spus NU.

Sunt niste oameni de toata isprava, + ca nu e vina lor ca am fost eu neatenta!

Am zis asa:

Banii, o sa mi-i dea Dumnezeu!

(Desi urmatorul salariu va fi in octombrie, si poate o diferenta in septembrie!) I-am spus Sfantului ca nu doresc sa fac nici o paguba acestor oameni atat de primitori si de draguti!
Prostia se plateste, nu?

Ei bine, saptamana aceasta am fost la stomatolog. Adusesem 400 ron pentru dinte, -urma sa mai aduc 100. Dupa ce a terminat, am intrebat,crispata, cat ma costa. Doamna doctor a spus:

-Te costa 300 ron! Taci din gura, pastreaza-ti banii!

Normal costa 500, iar cei 200 pe care voia sa mi-i dea gazda, -mi i-a dat Sfantul Efrem!

Multumesc!

Eram intr-o perioada grea si chiar nu imi doream ca acei oameni minunati sa aiba vreo paguba de pe urma neatentiei mele!
Multumesc!