Anonim: Așadar am găsit pe internet rugăciunile Sfântului Efrem cel Nou pentru dobândirea de copii

Mulțumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfântului Efrem cel Nou, Sfântului Nectarie, Cuvioasei Parascheva, Sfântului Luca al Crimeei, Sfantului Spiridon, Sfântului Paisie Aghioritul, Părintelui Arsenie Boca și tuturor sfinților care au mijlocit pentru mine, păcătoasa, la Tronul Ceresc in îndeplinirea dorinței mult așteptata, aceia de a deveni mămica. Ieri i-am auzit inimioara bătând pentru prima data, câta bucurie, însă pana aici au fost destule luni când plângeam cu atâta amar de fiecare data când îmi venea menstruația, pana când mi-am spus Stop!

Ajunge! Poate ca era depresie, îmi doream așa de mult sa ni se întâmple minunea și noua și totuși in ciuda faptului ca medicii la care am fost ziceau ca sunt bine, ca nu am probleme ginecologice, vestea cea mare ne ocoleste. Așadar am găsit pe internet rugăciunile Sfântului Efrem cel Nou pentru dobândirea de copii iar acest Sfânt grabnic ajutător mi-a răspuns ca de fiecare data când ii cer ajutor…mi-a trimis gând sa merg sa cer si alta opinie, astfel am ajuns pe mâinile unui medic care mi-a pus un diagnostic corect de endometrioza ultimul stadiu a fost un șoc imens pentru mine, gândul ca exista șansa ca organele mele genitale sa fie afectate in mare măsura si sa fie nevoie sa fie extirpate, sa nu mai pot deveni mama, ma secătuia, însă Slava lui Dumnezeu pentru toate,nu s-a ajuns acolo iar operatia a fost reusita desi cu complicații, am trecut cu bine peste toate simțind ajutorul divin.

Menționez ca am citit si acatistul Cuvioasei Parascheva, Sfântului Spiridon înainte de operație iar după luni întregi am continuat cu paraclisul Maicii Domnului Eu nu am cuvinte sa mulțumesc Bunului Dumnezeu și Sfinților Lui pentru binecuvântarea primita dacă avem credință cât un bob de muștar, daca ținem post, ne spovedim și împărtășim, Dumnezeu ne raspunde la rugăciuni. Doamne ajuta tuturor !