Anonim: As vrea sa va vorbesc despre minunile din viata mea făcute de Dumnezeu prin rugăciunile Sfinților ajutatori.

As vrea sa va vorbesc despre minunile din viata mea făcute de Dumnezeu prin rugăciunile Sfinților ajutatori. Cel mai recent l-am descoperit pe Sfantul Efrem cel Nou, căruia m-am rugat mult și care nu a întârziat nici o clipa sa ma ajute.
Prima oara am auzit de Sfantul Efrem de la fiica mea, o fata foarte credincioasa, ea m-a dus la Mănăstirea Radu Voda ( eu nu sunt din Bucuresti) și tot ea i-a adus mamei mele cărticele cu rugaciuni către Sfantul Efrem pentru luminarea mintii la examene și altele. Ea o indemna pe mama sa citească aceste rugaciuni când ea și fratele ei aveau examene, interviuri etc. Apoi am rămas uimita de întâmplarea unei măicuțe pe care am cunoscut-o , când rugăciunile către Sfantul Efrem au ajutat-o sa scape de chimio și radioterapie, după un cucerit de san operat( în urma unui test făcut la o clinica i s-a spus ca nu trebuie sa mai facă nici un fel de tratament, spre slava lui Dumnezeu, căci se gândea cum va proceda având în vedere statutul dumneaei, viata din manastire, vestimentatia).
Dar Sfantul Efrem a făcut minune. Chiar și receptionera de la Clinica unde făcuse acest test ii spusese despre rugăciunile ei la Sfantul Efrem și despre minunea făcută în elucidarea unui diagnostic mai controversat. Acum o sa va spun pe scurt povestea mea și minunile făcute de Sfântul din momentul descoperirii și al capatarii unei evlavii mari către Sfantul Efrem.
În mai 2018, la o mamografie am descoperit niște microcalcificati la sânul stang( desi înainte făcusem eco la același medic foarte bun, dar nu se văzuse nimic) mi s-a recomandat operația, diagnostic soc pentru mine – carcinom mamar stadiu 0 – in citu. O faza incipienta de cancer, am fost operata, mi s-au scos doar acele microcalcificari, am făcut 25 de ședințe de radioterapie și totul s-a terminat.
A urmat anul 2019 , m-am investigat constant. Totul în regula. Spre sfârșitul anului a trebuit sa merg cu mama la Fundeni la Cardiologie pentru a i se monta în stimulator cardiac. Mama anul acesta a împlinit 80 de ani. Totul a mers bine și aici cu rugaciuni către Dumnezeu , Maica Domnului și toți sfinții.
A început anul 2020, pandemia și în perioada de stare de urgenta am descoperit ca mama are o problema la sânul stang. Am reușit prin iunie sa ajung cu ea la același medic care ma operase în 2018, investigații și diagnostic -cancer mamar. A urmat mastectomia, la 79 de ani și doar minunile lui Dumnezeu au ajutat-o sa treacă cu bine peste operație. La o săptămână după depistarea mamei am mers și eu la mamografia anuala( cu întârziere de o luna din cauza pandemiei) și….soc.
La sânul celalalt imi apăruse o alta formațiune suspecta. A urmat Rmn, puncție etc și recomandare operație ( sector) . Nu știam cum sa ma împart. Cu mama trebuia sa merg la operație, eu trebuia sa ma operez, mama nu trebuia sa știe nimic din diagnostice ( nu i-am spus nimic nici în 2018 pentru ca are și probleme cu sistemul nervos). Eu sunt singura la părinți și tata a murit de 11 ani. Dumnezeu mi-a dăruit 2 copii minunați, o fata de 32 de ani și un băiat de 22, care în 2018 a intrat la facultatea de medicina și acum trece în anul 4. Fata este absolventa de Litere și acum face și a doua facultate ( Psihologia).
Am trecut cu bine de operația mamei pe 29 iulie, i s-a recomandat tratament hormonal. Am fost operata și eu pe 20 august. La examenul imunohistochimic a ieșit o forma agresiva de cancer triplu negativ, pentru care mi s-a recomandat chimio și radioterapie. Pe la investigații am cunoscut-o pe măicuța cu minunea. Mi-am făcut și eu testele genetice care au ieșit bine( problema me nu e moștenită de la mama și nici nu se transmite, căci altfel trebuia sa scot și ovarele și și fiica mea era în pericol). Am început sa ma rog Sfantului Efrem . Tot anul m-a ajutat și mi-am ținut orele on-line, iar peste chimio și radioterapie am trecut cu bine. Acum ma investigheze constant( ca și înainte de altfel) au mai apărut suspiciuni, dar Sfantul Efrem în special si toți ceilalți sfinți au dus rugăciunile mele la Domnul. Am încredere ca bunul Dumnezeu.ma va ajuta sa îmi pastrez sânii și va îndepărta necazurile din familia mea. Doamne ajuta! Rugati-va bunului Dumnezeu prin Sfantul Efrem căci veți primi ajutor imediat!