Ani Vasilica: Rugati-va cu incredere Sfintilor Efrem, Sfantului Nectarie si ve-ti vedea ca ajutorul Sfintilor va va umple sufletele de bucurie

Buna ziua! Vreau sã marturisesc si eu despre bunatatea Domnului nostru Iisus Hristos a Maici Sale Fecioara Maria si nu in ultimul rand a Sfintilor Sai, Sfantul Efrem,S fantul Nectarie, Sfanta Parascheva carora ori de cate ori le-am cerut ajutorul nu au intarziat sã imi raspunda cu bunatatea Lor nemarginita. Este o problema veche. Cu multi ani in urma am inceput sã simt o durere groaznica in partea de jos a abdomenului, o durere care pur si simplu nu ma puteam misca atunci cand incepeau crizele. Dupa foarte multe investigatii la doctori diferiti a reiesit ca nu am nimic grav si mai mi-au ca atunci cand voi da nastere unui copil cu siguranta durerea va dispare.

Sau , in cazul in care dupa o nastere nu vá dispare durerea domni doctori mi-au propus si o mica operatie in locul unde simt durerea pentru a putea investiga amanuntit, dar vá dati seama cá am refuzat total , departe gandul la o asa MICA OPERATIE cum domni doctori mi-au propus. Si uite asa ani au trecut, nasteri am avut dar acea durere nu a incetat sã ma supere, ba din contra dupa nasterile copiilor am simtit si mai tare durerea care se lasa cu temperatura si ma balonam atat de tare incat ma deranja si atunci cand eram intinsa pé pat, necontand pozitia.
Simteam cum imi pierd rabdarea in fata copilasilor datorita durerilor ce lê aveam. Din obiceiul meu de zi cu zi de a multumi Domnului inainte de a pune capul pé perna mi-am amintit ca am in casa ulei sfint de la manastirea Sfantului Efrem cel nou (pé care l-am primit de la Doamna Claudia Ciobanu ) si pé care il foloseam cu mare pret ungand doar copilasi si rugandu-ma Sfantului sã ii protezeze. Pana in acea seara pur si simplu nu am indraznit a unge vreo particica a corpului meu, dar nemaiputand suporta acea durere care ma trezea si in miezul nopti, am indraznit si m-am uns cu uleiul sfant exact in locul unde simteam durerea si l-am rugat pé Sfantul Efrem sã imi aline din durere din cauza careia nu puteam practic dormi. In secunda urmatoare nu stiu cum am adormit si m-am trezit la cateva ore, in miez de noapte simtind o caldura in partea abdomenului si o usurare in totul corpul,am coborat din pat cu putina frica pentru a nu simti iarasi acea durere, dar coborand si mergand spre baie ma simteam precum un fulg, usoara, fara pic de durere.

Nu imi venea sã cred cá Sfantul Efrem a venit asa repede in ajutorul meu, Dar da, Sfantul Efrem a venit si mi-a alinat durerea , si au trecut aproape trei luni de atunci si vreau sã vá spun ca nu mai am crizele acelea de durere in care sã nu ma pot misca de pé o parte pé alta. Tot de aproximativ trei luni ma ung cu mir de lá Manastirea RADU VODA (pé care mi la trimis LUMINA LINA) unde sunt particele din Sfintele moaste ale Sfantului Nectarie precum si o parte din moastele Sfantului Efrem.. Multumesc cu toata fiinta mea Sfintilor mei dragi care imi sunt alaturi atunci cand ii chem. Multumesc Maicuta Sfanta pentru dragostea Ta fara margini ce ne-o trimiti Prin Sfinti tai minunati. Multumesc Iisuse , Mantuitorul meu Cel Bun. Rugati-va cu incredere Sfintilor Efrem, Sfantului Nectarie si ve-ti vedea ca ajutorul Sfintilor va va umple sufletele de bucurie! Doamne Ajuta tuturor!