Anonim: Abia acum am aflat de Sfântul Efrem cel Nou ca este grabnic ajutator în toate

Bună ziua. Abia acum am aflat de Sfântul Efrem cel Nou ca este grabnic ajutator în toate. Grabnic este cuvântul cheie. Am fost într-un pelerinaj în Grecia în anul 2012. Am vizitat mulți sfinți printre care și Sfântul Efrem cel Nou. În autocar ni s-au citit viata Sfântului și minuni săvârșite de El. Multe erau legate de droguri și patimi. Asta am reținut. Am cumpărat atunci cartea cu Viata și acatistul Sfântului. Nu le am citit. În anul 2014, soțul meu a început sa joace la pariuri sportive și eu eram disperata sa nu cumva sa devina o patima din care sa nu mai poată ieși asa ca mi am adus aminte de Sfântul Efrem cel Nou deoarece reținusem ca a ajutat mulți oameni sa scape de patimi.

M-am gândit sa-i citesc acatistul timp de 40 de zile și sa-i cer ajutorul în problema soțului. Am citit acatistul o data și a doua zi soțul meu mi-a mărturisit cu lacrimi în ochi ca a cheltuit 15.000 lei ( i-a împrumutat) pentru pariurile sportive și în 2 zile vine persoana sa își ia banii și el era disperat ca nu avea de unde sa ii dea. A mărturisit ca ii pare rău și ca nu v-a mai juca niciodată la pariurile sportive. Împreună am făcut un credit, am achitat banii și totul s-a rezolvat. Eu în loc sa-l cert eram în culmea feticirii și nu mi venea sa cred ca Sfântul m-a auzit și a rezolvat problema patimii. Nu aveam bani, am rămas sa plătim rate pentru 5 ani de zile, dar nu mai conta.

A făcut Sfantul Efrem cel Nou o minune! Mulțumesc Bunului Dumnezeu ca soțul meu de atunci nu a mai jucat la pariurile sportive. Abia de câteva zile, am găsit o carte cu minuni în România a Sfântului pe care am citit o și am realizat ca e GRABNIC ajutător și mi-am adus aminte de minunea pe care a făcut-o cu mine și familia mea, citindu-i doar o data acatistul. Tot acum am aflat ca era bine dacă mărturiseam minunea făcută cu mine și sper din suflet sa nu fie tarziu ca o povestesc abia acum, 31 august 2017. Sper sa nu se supere Sfântul Efrem cel Nou ca nu am mărturisit mai repede. Slava Ție Doamne și Sfinților Tai! Mulțumesc Sfinte Efrem cel Nou pentru ajutorul dat!