Andreea: Vreau sa va relatez si eu minunile si ajutorul primit de la Sfântul Efrem cel drag.

Vreau sa va relatez si eu minunile si ajutorul primit de la Sfântul Efrem cel drag. Sa va povestesc cum am facut cunostinta cu Sfântul. În ziua când fetița mea, Sofia a împlinit un anișor am fugit repede la mama care locuiește langa mine sa iau o cărticică de rugaciune sa o așezăm pe tavita care trebuia sa aleaga fetița conform tradiției.

Am ales din graba cărticică Sfântului nu am băgat de seamă neștiind de Sfântul Efrem pana atunci si la vreo cateva zile mi-a sarit in ochii titlul si am inceput sa citesc, cu cat citeam cu atât eram mai impresionată de viata lui si de chinurile prin care a trecut si apoi de minunile din vremea noastră pe care le săvârșeste. Fetita mea este bolnavă are o întârziere motorie si o hipotonie generala si face niște spasme epileptice pe care in ciuda faptului că urmează tratament ele nu se opresc si le face in fiecare zi, doctorii încă nu sunt siguri de diagnostic și nu prea ii dau de capăt.

Prima minune pe care a facut-o si primul ajutor pe care l-am primit a fost când am plecat in vacanta fetița făcea in fiecare zi acele crize si luând cu mine cartea Sfântului ma rugam sa le oprească, când ne-am întors în masina fetița mea începuse iar sa faca atunci m-am rugat cu disperare Sfântului Efrem sa ma ajute sa nu ne lasa si in acel moment s-au oprit când de obicei făcea mult mai multe.

Am continuat să mă rog Sfântului Efrem in aproape fiecare seara si ii citeam acatistul care imi era foarte drag. A doua minune a fost când trebuia să mergem cu fetița la Iași la spital sa ii facem analiza genetica noi fiind din Bacău. Sotul nu a putut sa se învoiască de la servici asa ca am mers împreună cu socrii. Eu neavând experiență mare cu sofatul imi era in primul rand frică ca intrând în Iași sa prind foarte aglomerat si o sa ma zapacesc si o sa ma rătăcesc si in al doilea rand la Spital exista posibilitatea sa ne reprogrameze si astfel drumul sa il fi facut degeaba si eram presați de timp pentru a găsi o soluție în tratamentul adecvat, ce sa mai, eram speriată de moarte dar nu am spus nici unui membru din familie si m-am rugat la Sfantului Efrem din tot sufletul sa ma ajute ca nu ma descurc si nu pot singura.

Credeti-ma din suflet cum mergeam era atât de liber si mergeam cu o usurime parca Sfântu imi lumina calea parca mergea in fata mea. Cand am ajuns la Spital eram singurii imediat cu o blândețe de nedescris doamna doctor si asistentele ne-au tratat si fetiței i sa luat sânge pentru analiza genetica nu imi venea sa cred ce repede si cu ușurință am fost primiți când am ieșit pe hol era plin de pacienți care asteptam.

Mare ajutor am simtit chiar dacă o sa spuneti ca e un lucru mărunt eu am simtit ca Sfantul Efrem este langa noi. Alta minune am simtit-o când trebuia să fac programare la clinica la control la doamna doctor neurolog cu fetita, am sunat la clinica sa ma programez si avea peste 3 luni disponibil, i-am dat mesaj doamnei doctor dar nu mi-a răspuns eram disperată nu stiam ce sa fac. M-am rugat la Sfantul Efrem din toată inima să mă ajute ori sa raspunda la telefon ori într-un fel ca nu stiam ce sa fac. A doua zi am mai incercat încă o dată sa sun la clinica sa programez ca sa am programarea făcută si mi-a spus că are liber peste 3 zile, nici nu imi venea sa cred.

In multe rugăminți de zi cu zi m-a ajutat Sfântul Efrem care cum le ceream cum le aveam, mult ajutor am primit de la Sfant. Multe minuni a făcut Măicuță Domnului si Sfantul Efrem împreună cu Sfântul Nectarie, Sfântul Iuda Tadeu, Sfânta Cuvioasă Parascheva, Sfântul Spiridon, Sfântul Ioan Rusul împreună cu toți Sfinții. Le multumim si iertare le cerem ca nu stim îndeajuns sa apreciem ajutorul! Acum suntem internați în spital cu fetița dar stiu si sunt sigura ca Sfântul Efrem ne este alături si tratamentul pe care il urmam o sa isi faca efectul si acesta forma de epilepsie mai gravă care am descoperit ca este dintr-o problema genetica mai exact o anomalie cromozomiala o sa dispară.

Bunul nostru Dumnezeu face ca toate sa fie posibile ceea ce doctorii nu pot ,El poate împreună cu Sfinții noștri drag ii.