Anonim: Multă mângâiere aduc sfinții lui Dumnezeu atunci când îi chemi în ajutor mai ales când vezi cât de neputincios ești și tu și cei de lângă tine.

Multă mângâiere aduc sfinții lui Dumnezeu atunci când îi chemi în ajutor mai ales când vezi cât de neputincios ești și tu și cei de lângă tine. Mulțumesc lui Dumnezeu, Maicii Domnului ,sfântului Efrem și parintelui Arsenie Boca pentru dar luminarea aceluia care a dat rezolvarea problemei.

S-a stricat mașina motorul nu mai mergea rotund fumul de la eșapament mirosea îngrozitor și mai ales pornea foarte greu. 2 luni a stat mașina pe parcări și pe la mecanici și nimeni nu i-a dat de cap nici cei care se numeau experți în diesel. Am cheltuit 1200 de euro pe piese senzori și injectoare schimbate și nici măcar un semn de îmbunătățire a situației. Sfatul experților în diesel a fost ori sa dau mașina cuiva care vrea sa o ia așa dar la un preț super mic ori sa mă gândesc ca va trebui schimbat motorul și asta presupunea un cost de la 3000 de euro în sus.

Tulburare gânduri somn neodihnitor. Apoi când i-am rugat pe sfinții Domnului pentru ajutor s-a rezolvat problema ca și când nu ar fi fost. Am făcut o programare pentru un test de compresie la cilindrul unde fusese schimbat injectorul iar cel de acolo a zis simplu mergi și pune o motorina cea mai buna de la shell.

A plecat mașina după ce am pus motorina ca și când nniciodată nu ar fi avut probleme.
Oricum nici acum nu înțeleg de unde au apărut problemele pentru ca de la benzinaria de la care pusesem înainte motorina mai pusesem de multe ori și au pus și alți cunoscuți doar de acolo și nu au avut probleme.

Ahhh ce minunați sunt sfinții atunci când în mod firesc rezolva o problema așa ca și când nu ar face.o ei și se retrag discret în smerenie.
A zis un om sa pun motorină dar a fost un gând venit de departe dar de aproape.

Mulțumesc voua sfintilor ai lui Dumnezeu și duceti voi mulțumire precum se cuvine Domnului ca a mea mulțumire e prea putina prea slaba și neputincioasă.