Maria: Am inceput sa ma rog Sfantului Mina, Maicii Domnului Indrumatoarea cu care aveam niste iconite si Sfantul Efrem cel Nou..

Vreau sa relatez si eu minunea pe care Sfantul Efrem, Sfantul Mina si Maica Domnului Indrumatoarea de la biserica Mihai- Voda din București, au facut-o cu mine azi (1 noiembrie 2019).

Dupa ce am venit de la facultate acasa, am constatat că nu imi mai gasesc telefonul mobil. L-am cautat vreo ora si am vazut ca nu il gasesc si am inceput sa ma întristez si sa cred ca mi s-a furat, dar un gand nu imi dadea pace: daca l-am uitat la facultate, desi eram aproape sigura ca il luasem. Am inceput sa ma rog Sfantului Mina, Maicii Domnului Indrumatoarea cu care aveam niste iconite si Sfantul Efrem cel Nou, care stiam ca este grabnic ajutator, desi aveam indoieli ca il voi gasi.

Imediat cum am ajuns la facultate, m-am gândit să trec pe la portar sa intreb daca l-a gasit cineva si l-a lasat acolo si nu mare mi-a fost mirarea, sa aflu ca l-a gasit cineva si l-a lasat chiar la portar, ba chiar imi sunase si rudele, dupa cum am aflat mai tarziu, dad ele nu au avut cum sa imi spuna acest lucru, pt. ca nu aveam decat acel telefon, iar rudele mele sunt in provincie, iar eu stau la camin in Bucuresti. Poate părea ceva banal, insa eu am simtit ajutorul Maicii Domnului si al Sfinților pe care i-am rugat sa ma ajute sa-l gasesc repede, fiind convinsa ca mi s-a furat din geanta si nu il voi mai gasi.