Ana Maria: Vreau sa marturisesc si eu ajutorul pe care l-am primit de la Sfantul Efrem in mai multe randuri ..

Buna ziua! Vreau sa marturisesc si eu ajutorul pe care l-am primit de la Sfantul Efrem in mai multe randuri atat eu cat si mama mea. In primul rand, eram la serviciu si sefa mea era nemultumita de activitatea mea din acea zi si mi-a spus ca o sa ma bage in sedinta la sfarsitul zilei impreuna cu alti sefi. M-am intors suparata la birou pentru ca eram nedreptatita si stiam ca sefa mea nu ma agreeaza. In acel moment m-am rugat la iconita pe care o aveam pe birou cu Sfantul Efrem cel Nou ca sa ma ajute si sa nu bage in sedinta pentru ca nu aveam nici o vina. Mentionez ca toate acestea se intamplau in jurul orei 10 dimineata si ma gandeam cu teama ca trebuie sa stau peste program pentru ca o sa fiu bagata in sedinta pentru ceva pe nedrept. In jurul orei 12, sefa mea a plecat in graba acasa , deoarece i s-a facut rau. A doua zi, cand a venit la serviciu, totul a decurs normal ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Am simtit clar ajutorul Sfantului Efrem cel Nou care m-a aparat de furia ei.

O alta minune a fost tot in legatura cu serviciul, deoarece aveam de recuperata o suma de bani si cei din conducere erau sceptici in aceasta privinta, in sensul ca nu erau siguri daca o sa mai pot recupera respectiva suma insa cu ajutorul rugaciunilor catre Sfantul Efrem cel Nou totul s-a rezolvat si am putut intra fara nici o problema in posesia acelei sume de bani.
De asemenea, Sfantul Efrem cel Nou a infaptuit minuni si cu mama mea, care acuza de 2 zile o durere puternica de masele si indiferent ce tratament urma, durerea era din ce in ce mai mare. Avand in vedere ca treceam printr-o perioada financiara mai grea si nu avea posibilitatea sa urmeze un ratament stomatologic, ne-am rugat Sfantului Efrem cel Nou sa faca o minune in aceasta privinta si dupa ce s-a uns cu ulei de la candela sfantului in acea zona, a doua zi durererea a trecut ca si cum nu ar fi existat.

O alta minune a Sfantului savarsita cu mama mea a fost atunci cand calatorind in noapte a inceput sa aiba arsuri puternice la stomac timp de cateva ore bune si intr-un final ne-am gandit sa ne rugam Sfantului, poate infaptuieste o minune, tinand seama ca nu aveam posibilitatea sa oprim la o farmacie. Mama si-a pus iconita Sfantului pe burta si dupa aproximativ 10 minute, arsurile la stomac i -au disparut.

Ii multumim din suflet Sfantului Efrem cel Nou pentru tot ajutorul primit si il rugam sa ne ierte pentru toate greselile pe care le facem si il rugam sa aiba ingaduinta sa ne asculte si rugaciunile pe mai departe. AMIN!