Emanuela: Pe Sfantul Efrem l-am cunoscut abia anul trecut..

Vreau sa multumesc din suflet Maicii Domunului si Sfantului Efrem cel Nou , Sfantului Nectarie, Sfantului Ioan Rusul, Sfantului Pantelimon si tuturor sfintilor pentru tot ajutorul dat mie si familiei mele. Nu stiu cum sa le multumesc pentru grabnicul ajutor primit de la Sfantului Efrem si Sfantului Nectarie in rezolvarea tuturor problemelor familiei mele (boala, neintelegeri, datorii, ajutor la locul de munca). Multumesc din suflet Sfantului Efrem pentru grabnicul ajutor acordat, Maicii Domnului, Sfantului Nectarie si tuturor Sintilor si Bunului Dumnezeu pentru grabnicul ajutor acordat. In luna iulie aveam de platit multe facturi si nu aveam banii necesari, motiv pentru care am inceput sa ma rog Sfintilor si sa le cer ajutorul pentru ca nu aveam de unde sa fac rost de bani. Si de aceasta data Sfintul Efrem , Sfantului Nectarie si Maica Domnului m-au ajutat si am reusit sa platesc la timp .

Pe Sfantul Efrem l-am cunoscut abia anul trecut cand am aflat ca sotul meu are probleme cu jocurile de norioc,pariuri. Am inceput sa ma rog iar situatia s-a imbunatatit, insa inca mai avem de platit multe datorii . de curand am aflat ca Sfantului Efrem cel nou este un Sfant care ajuta pe cei bolnavi de diferite patimi, dependente, motiv pentru care am inceput sa citesc Acatistul si paraclisul pentru izbavirea de patimi si sper cu ajutorul Bunului Dumnezeu, a Maicii Domnului si a Sfintilor mei iubiti , ca sotul meu sa reuseasca sa se vindece de aceasta dependenta care-i macina sufletul si trupul.Sunt convinsa ca si de aceasta data Sfintii mei iubitI vor auzi ruhgaciunile mele si il vor ajuta sa se indece de aceasta patima. Ori de acte ori am o problema de sanatate folosesc ulei sfintit din candela Sfintilor, si de fiecare data am primit grabnic ajutor. Am inceput sa povestesc si prietenilor, cunoscutilor despre grabnicul ajutor primit de la Sfintul Nectarie si Sf. Efem cel Nou, in problemele numeroase cu care m-am confruntat zilnic, si unii dintre ei mi-au marturisit cum au simtit si ei grabnic ajutor din partea Sfintilor. De cand i-am cunoscut pe Sfintii mei iubiti, au devenit prietenii mei, motiv pentru care zilnic ma rog acestora sa ma ajute, iar de fiecare data simt ajutorul lor. Este nemaipomenit faptul, prin intermediul Maicii Domnului si al Sfintilor, rugaciunile familei mele ajung sa fie auzite de Bunul Dumnezeu.

Rugati-va Maicii Domunului, Sfantului Efrem, Sfantului Nectarie, Maicii Parascheva si tuturor Sfiintilor in orice problema veti avea, cu credinta si cu dragoste rugandu-l pe Bunul Dumnezeu sa va ajute in toate problemele. Doamne ajuta!