Raluca: Vreau sa împărtășesc tuturor bucuria si minunea de care am avut parte azi 7.03.2017 intr-o zi sfânta a postului cel mare.

Vreau sa împărtășesc tuturor bucuria si minunea de care am avut parte azi 7.03.2017 intr-o zi sfânta a postului cel mare. In urma cu aproximativ trei săptămâni am simțit ceva la sânul stâng si mi se părea ca își modificase si volumul. Nu am mers imediat la medic deoarece imi era foarte frica de vreun diagnostic neplăcut. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si a Sfântului meu ocrotitor Efrem cel Nou, am reușit sa ajung la Moaștele Sfantului meu drag in Nea Makri din Grecia. Imi doream nespus de mult sa mai ajung încă o data in acel loc plin de speranța si liniște sufleteasca,un loc in care iti găsești tămăduirea.
A fost a trei a oară cand am mers la Sfantul meu minunat, dar cu aceleași emoții si o bucurie de nedescris in cuvinte. M-am apropiat de racla cu sfintele moaște cerându-i bunului meu Sfant sa ma ajute sa fiu sănătoasa si sa ma tămăduiască de vreo boala știuta si neștiuta. A fost un dar de la Bunul Dumnezeu sa ajung din nou la doctorul meu Sfantul Efrem.
In acest timp m-am uns cu ulei Sfințit de la icoana Sfântului, făcând semnul Sfintei Cruci pe sâni si rugând pe Sfantul Efrem sa ma ajute sa fiu sănătoasa si sa primesc rezultate bune la ecografie. Am cerut ajutorul si Sfantului Ierarh Spiridon al cărui acatist am început sa-l citesc si voi continua sa-l fac timp de 40 de zile pentru ai multumi pentru ajutorul dăruit. M-am rugat si bunului Sfant Ierarh Nectarie, Sfintei Cuvioase Parascheva, Sfintei Marta, Sfantului Anton, iar ajutorul sfinților nu a întârziat sa apăra.
Multumesc sfinților mei care m-au ajutat si mi au dăruit bucurie si minune in viata mea. Slăvit sa fie Domnul nostru Iisus Hristos pentru toate cate ne daruieste prin Sfinții Lui făcători de minuni si grabnic ajutatori. Multumesc Prea Sfânta Fecioara pentru rugăciunile înălțate Bunului tău Fiu pt noi păcătoșii. Slăvit sa fi Sfinte Mare Mucenic Efrem nădejdea si speranța mea.