Veronica: Sfantul Efrem, as putea spune, ca mai degraba m-a gasit el pe mine acum 7 ani.

Sfantul Efrem, as putea spune, ca mai degraba m-a gasit el pe mine acum 7 ani. Treceam printr-o perioada foarte grea. Eram afectata din toate punctele de vedere de diagnosticul primit de copilul meu, autism. Nu am fost niciodata o persoana foarte religioasa, dar am crezut intotdeauna in Dumnezeu. Necazul m-a facut sa ma indoiesc de dragostea Lui. Am incercat sa ma rog. Nu stiam cum si de unde sa incep.
Dupa mai multe luni in care bajbaiam, am auzit la cineva numele a doi sfinti care imi rasunau permanent in minte, Sfantul Gherasim din Kefalonia si Sfantul Efrem. Amanam sa ma rog catre ei, dar numele lor imi venea permanent in minte. In cele din urma, au fost mai multe intamplari legate de Sfantul Efrem, mi-am dat seama ca Sfantul ma cauta si vrea sa ma ajute.
Am comandat o icoana a sa si am inceput sa ma rog regulat la Sfantul Efrem, Sfantul Gherasim si la Maica Domnului. Am reusit sa ies din acea depresie urata, care imi dadea multe ganduri negre si am vazut imbunatatiri si la copil. Sfantul Efrem mi-a trimis intotdeauna oamenii care sa ma ajute in momentele in care credeam ca nu se mai poate face nimic. Am citit acatistul lui de nenumarate ori.
Nu am crezut vreodata ca ajutorul sfintilor poate fi atat de mare si de rapid. Ii multumesc Lui Dumnezeu ca a avut mila de sufletul meu si mi-a trimis un sfant ocrotitor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *