Anonim: Printre multele minuni pe care Sfântul Efrem le-a făcut pentru mine..

Printre multele minuni pe care Sfântul Efrem le-a făcut pentru mine, nu am ezitat sa-i cer și de aceasta data mila, bunătatea si ajutorul lui. In aceasta marturie va voi spune cum Sfântul Efrem s-a arătat si de aceasta data grabnic ajutător, poate o sa vii se para egoist, dar l-am rugat pe Sfântul meu drag sa ma ajute ca tratamentul dermatologic pe care il fac sa funcționeze si sa vad rezultate.
Mi-a fost tare frica sa nu mi se agraveze ce aveam, bineînțeles au apărut si mici obstacole, fața mea se înroșise si aveam pielea arsa dar a trecut, nu mi-am pierdut speranța și am avut încredere în Sfântul Efrem. Cum era de așteptat la scurt timp tenul meu arata mult mai bine, este mult mai sănătos si niciodată nu o sa existe un ten perfect, într un fel am învățat sa accept asta și sa înțeleg ca este ceva natural si ca nu este nimic permanent.
Morala acestei marturii este sa va încredeti in Sfântul Efrem, sa-i cereți ajutorul în orice problema pentru ca El va ajuta indiferent de situație. Sfinte Părinte Efrem iti mulțumesc pentru tot ajutorul și pentru toată mila pe care o ai fata de mine păcătoasa, iar cea mai mare minune pe care ai făcut-o pentru mine a fost sa apari în viata mea!