Valerica: Sfântul Efrem cel Nou a fost mereu alături de mine când am avut nevoie..

Sfântul Efrem cel Nou a fost mereu alături de mine când am avut nevoie şi l-am chemat în rugăciune. Mi-e foarte drag şi îl simt aproape. L-am descoperit acum trei ani într-un moment mai greu al vieţii mele. Cum altfel ne apropiem de Sfinţi?

O să vă mărturisesc acum o minune pe care Sfântul Efrem cel Nou a făcut-o chiar astăzi. Sunt sigură că unii nu vor crede, dar la fel de bine sunt convinsă că mulţi, da! Pentru că la Dumnezeu cu rugăciune nimic nu este cu neputinţă. În urmă cu o saptămână, am deschis laptop-ul pentru că aveam de lucru pentru serviciu. Aveam nevoie pentru asta şi de internet. Dar, surpriză netul nu a vrut să meargă nicicum. Am încercat să remediez problema singură dar pentru că nu am reuşit am sunat la firma de la care am netul. După puţin timp a venit un angajat şi s-a străduit vreme de vreo oră poate mai bine, să rezolve problema. Nu a reuşit. Mi-a spus că nu este de la ei. Într-un final a zis că nu ştie ce să-i mai facă pentru că a încercat în toate felurile dar.. nu şi nu… A fost chemat la o altă lucrare şi practicm-a lăsat cu „ochii-n soare”. M-am supărat puţin pe el şi pe cei pe care îi reprezenta, mi s-au părut neprofesionişti. Ca să mă conving că nu este de la ei, am pus cablul de internet la un alt calculator şi internetul mergea deci, avusese dreptate, nu era de la ei. Am mai încercat eu dar a fost în zadar. Atunci. Pe parcursul săptămânii, am tot deschis laptopul cu speranţa că poate, va merge netul. Evident că nu a mers. Până astăzi când înainte de a-l deschide, l-am rugat pe Sfântul Efrem cel Nou să mă ajute şi am făcut semnul Sfintei Cruci, laptopului. Şi..minune: a mers internetul! Aşa..pur şi simplu! fără să-i mai fac eu nimic. SLAVA DOMNULUI!

În urmă cu 2 ani şi ceva am fost în Nea Makri pentru că simţeam nevoia să-i multumesc. Am simţit atunci dragostea Sfântului. Îl iubesc pe Sfântul Efrem cel Nou şi îi mulţumesc pentru tot ajutorul. Când va fi rânduit, cu ajutorul lui Dumnezeu sper să mai ajung. Doamne Ajută!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *