Maria : Minunea pe care a facut-o Sfântul Efrem pentru mine este diferită

Minunea pe care a facut-o Sfântul Efrem pentru mine este diferită, mulți poate vor zice ca nu e minune dar dacă nu era El nu mai eram eu astăzi .În urma cu 3 luni eram însărcinată în 7 luni când doctorii mi-au dat o veste foarte crudă despre fetita pe care o purtăm în pântece. Verdictul era artrogripoză congenitala ceea ce ar fi însemnat să se oprească din evoluție sau să moară la naștere. M-am rugat Sfântului și i-am promis ca îi voi pune numele Efremia ceea ce am și făcut, m-am rugat să pot ține sarcină până la termen pentru ca dacă aș fi născut mai devreme nu aveam cu cine îmi lăsa primul copil care are 1 an și 7 luni, ba era soțul plecat, ba mamă nu putea veni decât atunci când ar fi fost termenul să nasc. M-a ajutat Dumnezeu să duc la sfârșit sarcină și să fie mama să poată avea grijă de copil.

Fetiță însă având complicații mari nu a trăit decât câteva ore neputand respira singură. Dar cu toate acestea L-am simțit foarte aproape pe Sfântul Efrem și mi-a dat putere să trec mai ușor peste pierderea fetiței, mi-a întărit și mai mult credință în Dumnezeu și sunt convinsă ca poate așa a fost mai bine și ca Îngerașul meu este în rai printre alți îngerași. I-am promis ca voi face tot posibilul să ajung la mormântul Sfantului Efrem, Sfantului Nectarie și Sfantului Ioan Rusu și sunt convinsa ca mă va ajuta să îmi duc la bun sfârșit promisiunea.

Sfântul Efrem te ajuta și trebuie să iei partea cea bună din toate lucrurile rele. Altă minune care a facut-o pentru mine a fost aceea ca a făcut ca telefonul pe care îl credeam pierdut sau furat era de fapt căzut în masina soțului. Eram în tramvai când mi-am dat seamă ca nu îl mai aveam.L-am chemat pe Sfantul Efrem in ajutor si imediat am simtit ajutorul.Am rugat o fata să mă lase să mă sun pe numărul meu ai surpriză a fost mare când mi-a răspuns soțul la telefon.La cum mă știu pe mine nu mai aveam speranță sa-l găsesc. Îi voi mulțumi mereu și mă voi ruga să aibă grijă de față mea Efrema și măcar pe lumea cealaltă să o pot strânge în brațe.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *