Stefania: Rugati-va Sfantului Efrem și El va veni..

Sfantul Efrem a facut o minune cu tatal meu inainte de al chema Dumnezeu la El, o prietena imi daruise o icoana cu Sfantul Efrem din Grecia atinsa de racla Sa. Prieteana auzind de tata fiind bolnav, ma pus să-i dăruiesc tatei icoana. Eu dândui-o i-am povestit și despre Sfantul Efrem, ca El e grabnic ajutator și se arată oamenilor, apoi eu ii spun tatei ca Sfantul Efrem îl va vizita si pe el (având o siguranță 100 % ca Sfantul va veni indata) și așa a fost!

Tatăl meu mi-a povestit apoi cum ca a venit cineva la el, i-ar eu l-am pus să-mi descrie persoana, era înalt slab îmbrăcat în rasa neagră cu o pălărie in forma cilindrică o lumânare în mâini și ten masliniu, eu ascultam cu drag stiind ca a devenit Sfântul tatei , de atunci Sfantul Efrem a fost tot timpul alături de tata, la iubit foarte mult, între ei sa creat ceva divin o legătură pe vecie, Sfantul Efrem i-a fost alături de tata până la ultima sa suflare, l-a ajutat sa se spovedeasca și sa se împărtășeasca.

Rugati-va Sfantului Efrem și El va veni, Sfantul ne iubeste enorm, ne așteaptă să-l strigăm și sa-i cerem ajutorul. Multumesc mult Sfantului Efrem pentru toate cate m-ai ajutat.