Roxana: Urmaresc pagina dedicata Sfantul Efrem cel Nou.

Urmaresc pagina dedicata Sfantul Efrem cel Nou si de fiecare data cand sunt deznadajduita si alunec in intristare prind curaj si reusesc sa ma ridic moral, pentru ca imi amintesc ca Sfantul Efrem este tot timpul langa noi, chiar si atunci cand credem mai putin. Prin urmare, doresc sa impartasesc si eu despre ajutorul pe care mi l-a dat Sfantului Efrem alaturi de Maica Domnului, Sfantul Nectarie si Sfantilui Nicolae. De foarte multe ori am avut ajutor din partea lor atunci cand eram efectiv disperata si nu mai gaseasm solutii, dar as dori sa scriu acum despre cel mai recent ajutor primit.

In luna aprilie, in postul Sfintelor Pasti, sotul meu a facut niste analize de rutina pe care le face anual. Din pacate, anul acesta nu au iesit bine, anumiti markeri tumorali au iesit crescuti. Vestea pe care am primit-o chiar in saptamana patimilor m-a speriat teribil, plangeam in continuu si nu ma puteam gandi la nimic altceva. Am inceput sa fac Paraclisul Maicii Domnului, a Sfantului Efrem, a Sfantului Nectarie si Acatistul Sfantului Nicolae. Doctorul i-a recomandat sotului sa faca investigatii suplimentare (colonoscopie si endoscopie) doar ca tot se amana programarea la analize, fapt care imi crestea si mai mult anxietatea.

Dupa o luna, a reusit in sfarsit sa fie programat la analize. Ma rugam Sfintilor si Maicii Domnului sa fie macar o afectiune care sa nu ii puna viata in pericol si sa trecem cu bine peste. Doar ca Dumnezeu s-a indurat si ne-a dat mult mai mult decat am cerut. Analizele au iesit perfecte, fara nicio afectiune. Doctorul i-a spus ca totul a iesit nesperat de bine, dar ca ar dori sa ii refaca si analizele de sange si sa ii mai faca si un computer tomograf. Inca suntem in asteptarea noii programari pentru analize, care la fel, intarzie sa apara, dar ma rog si am incredere ca Maica Domnului si Sfintii nostri ocrotitori ne vor ajuta sa trecem cu bine si de aceasta data.

Le multumesc din suflet Maicii Domnului, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Nectarie si Sfantului Nicolae pentru tot ajutorul dat si ii rog sa ma ierte ca in aceasta perioada am cazut de foarte foarte multe ori in deznadejde si nici nu ma puteam gandi la un asemenea sprijin. Sper ca randurile scrise de mine sa fie de ajutor acelor care se roaga Sfintilor, sa creada ca ei sunt alaturi de noi chiar in cele mai grele clipe si nesperate momente.