Maria: M-am intors de curand din Grecia si am fost sa-i vizitez pe Sfintii mei dragi.

M-am intors de curand din Grecia si am fost sa-i vizitez pe Sfintii mei dragi. De ziua Sfantului Efrem pe 5 mai, am fost la hramul Sfantului la manastirea Sfantului Efrem de la noi. Cand am ajuns la racla cu moastele Sfantului, i-am zis sa ma ierte ca sunt nevrednica si nu am putut mai mult. I-am zis: „Sfinte Efrem am venit la tine, de ziua ta dar te rog sa ma ierti ca nu am ajuns si la casa ta la Nea Makri”!

Imi propusesem mai demult sa ajung acolo dar nu m-am invrednicit sa ajung. Dupa cateva zile intamplator am gasit pe internet pelerinaj in Grecia la Sfintii Nectarie Efrem Dimitrie Ioan Rusu. Am zis ca Sfantul ma cheama si m-am inscris. Cand am ajuns la Nea Makri am avut un incident putin neplacut, care m-a intarziat sa ajung la racla Sfantului. Nici acest incident nu a fost intamplator, pentru ca atunci cand am ajuns eram doar eu singura cu Sfantul.

Ceilalti se inchinasera toti si nu au avut voie sa stea ci doar sa treaca. Eu am intrat de trei ori si m-a lasat sa stau langa Sfantul chiar a fost foarte ingaduitoare si mi-a facut semn sa stau linistita ea a iesit afara din biserica si am ramas singura. M-am intors racita si imi era frica sa nu am covid. M-am uns cu ulei de la Sfantu Efrem si de la ceilalti Sfinti si starea mea de sanatate s-a imbunatatit. Azi mi-am facut si testul si a iesit negativ. Sfantul Efrem si toti Sfintii, impreuna cu Maicuta Domnului au mijlocit si ne-au ajutat mereu. Nu incetati sa va rugati si sa nadajduiti in ajutorul Sfintilor.Slava lui Dumnezeu pentru toate!