Rodica: Minunile Sfântului în viața noastră sunt multiple!

Minunile Sfântului în viața noastră sunt multiple! L-am descoperit pe Sfânt atunci când, fiind pusă să aleg între întreruperea de sarcină și a a avea probleme cu sarcină, mă programare programasem la medic. Una dintre colege m-a sfătuit să -mi îndepărtez din minte necuratul si necugetatul gând și să citesc” Noile Minuni ale Sfântului Efrem”, Sfântul grabnic ajutator.

Am citit-o , l-am rugat să mă povestească, dandu-mi gândul Cel Bun. Am trecut prin mai multe încercări, dar am nascut un băiat sănătos. Am schimbat medicul în Joia mare, 2014, l-am tinut cu cerclaj, l-am visat stând în brațele Sfântului atunci când mă întrebăm dacă e fața.

L-am botezat Efrem în apă botezului și minunile nu au încetat. De două ori, cat era mic , am uitat pe aragaz ulei pus la încins pentru a gati. Ma luam cu altceva si uitam.Nici macar încins nu era uleiul, după 2-3 ore de stat pe foc. Saptamână trecuta, am călcat o vizită de-a lui Matei Efrem si, preocupată să nu întârzii, am uitat fierul în priză.

Abia la 6 seara l-am gasit, nu se întâmplase nimic dar , de o zi, ni se citea la biserica din Galati unde e papucelul Sfântului. Mulțumim Președinte,si ne rugam în continuare să ne aperi și să ne scoti din nevoi! Amin!