Anonim: A meritat asteptarea noastra si increderea ca Sfantul nostru protector, Efrem, ne va ajuta si acum

L-am cunoscut pe Sfantul Efrem cand aveam mai mare nevoie de un mijlocitor catre Dumnezeu, de un facator de minuni, de un Sfant care sa ma ajute sa imi indeplineac dorinta de a fi mama. Au trecut 2 ani de cand avem o minune de copil si uite ca Sfantul Efrem nu a incetat sa ne ajute si sa ne protejeze.

De aproape 1 an am inceput sa ne cautam o casa, un loc care sa fie al nostru, in care sa avem pace si liniste. In toate rugaciunile mele, pe langa multumirea ca am un copilas, mereu il rugam sa ne indrume sa gasim casa potrivita pentru noi. Am avut de doua ori ocazia sa cumparam casa, mereu ne-am facut multe sperante si planuri, iar in final toate se spulberau.

Dupa a doua dezamagire, intr-un moment de slabiciune, l-am intrebat pe Sfantul Efrem de ce nu ne ajuta? De ce trebuie sa existe mereu ceva care sa ne puna “bete in roate”? Apoi i-am spus: “Fa cum crezi tu de cuviinta! Tu stii cel mai bine,eu am incredere in tine” ….

Iar acum, in acest moment suntem proprietarii unei casute ,exact asa cum ne-am dorit (o casa mult mai potrivita decat cele doua gasite inainte). Mai mult decat atat, am cunoscut un om care s-a oferit sa ne ajute sa ne reconditionam casa. A meritat asteptarea noastra si increderea ca Sfantul nostru protector, Efrem, ne va ajuta si acum! Ca de fiecare data, am promis Sfantului Efrem ca voi marturisi ajutorul primit de la el! Aveti incredere si nu va pierdeti speranta!