Renata: Sfintii sufletului meu.

Sfintii sufletului meu. Oare cum voi putea vreodata sa multumesc Maicii Domnului si Sfintilor sufletului meu: Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem, Sfantului Spiridon?

Am fagaduit ca voi face cunoscut ajutorul primit in acest an. Parca nici nu mai indraznesc sa-l rog pe Sfantului Nectarie, atat de mult m-a ajutat de-a lundul anilor. Am facut cunoscut acest lucru si o voi mai face.

In vara acestui an, fiind la mama mea acasa, aveam o treaba foarte importanta de terminat, dar vremea era atat de rea ca nu puteam sa stau afara. Atunci l-am rugat in lacrimi pe Sfantul Spiridon sa opreasca ploaia. Sfantul imediat mi-a ascultat rugaciunea, curgand dor cativa stropi de ploaie, terminandu-mi treaba. O minune a Sfantuluu Efrem cel Nou a fost cu verisoara mea. Desi este foarte foarte bolnava (cu un san taiat si alte probleme medicale) doamna doctor de la comisia medicala ii spunea mereu sa mearga la munca.

Spunandu-mi problema ei, eu L-am rugat pe Sfant sa o insoteasca la comisie si asa s-a intamplat. In acea zi a fost alt medic si totul s-a rezolvat favorabil. Copilul meu e bine, tot prin ajutorul Maicii Domnului si al Sfintilor nostrii dragi, eu am trecut cu bine peste toate problemele (nu a mai fost nevoie sa fac un tratament agresiv). O iubesc pe Maica Domului si pe Sfintii mei dragi. Nu pot sa nu amintesc de Sfantul Mina, Sfanta Parascheva, Sfantul Parinte Arsenie Boca, pentru ca-mi aud rugaciunile de fiecare data.

Rugandu-ne cu credinta si facand o fapta buna (atat cat putem) vom primi ajutorul sfant de care atata nevoie avem.Slava Bunului Dumnezeu pentru Maica Sfanta si pentru Sfintii pe care ni I-a daruit!