Razvan: Vreau sa va împărtășesc una din minunile pe care le-am trăit cu ajutorul Sfantului Efrem.

Vreau sa va împărtășesc una din minunile pe care le-am trăit cu ajutorul Sfantului Efrem. Cu ajutorul Sfantului Efrem, băiatul meu a fost vindecat de alergiile care il supăra (fiind alergic la foarte multe produse alimentare ), după foarte multe tratamente si controale la doctor băiatului meu nu-i trecea aceste alergii manifestandu-se prin tuse foarte violenta ziua si noaptea. Mergand cu soția impreuna la manastire a luat acatistul Sfantului Efrem si l-am citit într-o noapte tarziu fără să îmi propun asta, urmând ca vinerea sa-i fac analizele de sânge la baiat.

După rezultat am aflat ca baiatul meu este sănătos si nu mai este alergic la alimente asta după lungi tratamente si foarte mult regim alimentar. In ciuda tuturor acestor tratamente severe, băiatul meu era in continuare alergic până Dumnezeu mi-a descoperit adevărați sai sfinți.

Pot sa va zic sincer si adevărat că Sfantul Efrem este grabnic ajutator si ascultator al cererilor noastre. Ai multumesc Sfântului Efrem, Maici Domnului si tuturor sfintilor pentru ajutorul primit.

Azi mai am o fetiță de 9 luni jumate care ai poartă numele. Doamne ajută la toată lumea