R.: Acum ma rog mereu si cer ajutor de la Sfantu Efrem ca sa nu-si intoarca fata de la mine.

In urma cu trei ani eram foarte strimtorata din punct de vedere financiar si suferinda de mai multi ani de artroza si scolioza cu recunoastere de handicap locomotor ma descurcam cu greutate in plus copii plecasera amindoi de acasa , lasind un gol imens in sufletul meu si o ingrijorare crescinda . M-am rugat incontinnu la Sfintul Efrem grabnic ajutator , si la Sfintul Mina , la Sfintul Maximovici , la Preasfinta Nascatoare de Dumnezeu Fecioara Maria si Domnului nostru Iisus Hristos. M-am impartasit de trei ori si Sfintul Efrem nu a intirziat sa intervina pentru mine imediat, astfel ca mi s-au recalculat de catre autoritati veniturile care mi se cuveneau din urma cu sase ani .

Si sumele de bani mi-au venit foarte repede in posesia mea. In acelasi timp am inceput sa ma linistesc sufleteste, caci orice doream sa intreb si sa gasesc sfaturi , cum sa procedez mai bine , ma rugam Sfantului Efrem , povestindu-i situatia si mereu nu inceta sa ma ajute . La fel si ceilalti Sfinti , mereu am fost sustinuta si ajutata , astfel ca am avut tot timpul sprijin si ajutor in toate situatiile . Am multumit Sfantului Efrem si celorlalti Sfinti pentru tot cit m-au ajutat si am facut milostenie tot mai des ca sa-mi arat recunostinta pentru toate cite am fost ajutata .

Acum ma rog mereu si cer ajutor de la Sfantu Efrem ca sa nu-si intoarca fata de la mine , sa ma indrume cum sa fac ca deciziile si faptele mele sa ii placa Mintuitorului si Dumnezeului Nostru . Caci nu vreau sa gresesc in deciziile mele . Si de fiecare data ma rog la Sfintul Efrem , spunind : Faca-se voia Domnului ! Ii multumesc foarte mult Sfintului Efrem , si celorlalti Sfinti care m-au ajutat si cu serviciu , si cu sanatatea si cu copii mei . Le multumesc tare mult . Si tot ce fac si tot ce gindesc , vreau ca sa fie bine-placut Mintuitorului nostru Isus Hristos , ca sa nu-si intoarca fata de la mine . Slava Tie Dumnezeul nostru Slava Tie ! Slava Tatalui si Fiului si Sfintului Duh acum si pururea si in vecii vecilor Amin !