Paula: Sfântul Efrem cel Nou si Maica Domnului m-au ajutat să rămân însărcinată după 3 ani de încercari și tristețe.

Sfântul Efrem cel Nou si Maica Domnului m-au ajutat să rămân însărcinată după 3 ani de încercari și tristețe. Am fost la multi medici din mai multe orase, toti imi recomandau procedura Fiv, deoarece sufar de endometrioza severa. In luna septembrie am facut la Constanta un RMN care arăta clar că nu este bine, boala acaparase mai multe organe, rezerva ovariana foarte scazuta pentru varsta mea, deci sansele de a ramane pe cale naturala erau nule.

După ce a vazut rezultatul RMn-ului , doctorita de la Bucuresti mi-a zis : ,,Acum , clar vom apela la Fiv!” Urma sa fac mai multe investigații: colonoscopie si o alta operație laparascopica. Cu acestea eram de acord , insa cu Fiv-ul încă nu eram pregătită, nici psihic, nici financiar. Menționez că timp de mai multe luni am citit acatistul Sfântului Efrem cel Nou, acatistul Buneivestiri, am fost in pelerinaj la Sihastria Neamț , am vizitat de 3 ori Icoana Siriaca de la Mănăstirea Ghighiu si Manastirea de la Târgușor,jud. Constanta. Icoana Siriaca de la Ghighiu este cunoscută pentru femeile care nu pot face copii, mai ales, e un loc minunat acolo.

Practic din vară si pâna la sfarsitul lui septembrie am cautat sa vizitez multe locuri sfinte si sa ma rog cu lacrimi pentru o soluție, sa ma lumineze Dumnezeu ce sa fac: Fiv sau sa mai astept , poate voi ramane pe cale naturala, desi medical nu se putea. Dragilor, in septembrie l-am visat pe Sfantul Efrem care mi-a zis:,,Răbdare, credință și încredere!”

Atunci am stiu ca e un semn bun si ca voi deveni mamă, însă eram si putin confuză..nu stiam cand si pe ce cale, deoarece medicii ma grabeau la Fiv, endometrioza avanseze foarte mult,Rmn-ul iesise foarte prost. In luna urmatoare,in octombrie, cu cateva zile inainte de ziua mea a de nastere am tinut in mana primul test pozitiv, dupa 3 ani de încercări.

Atunci mi-am dat seama că noi, oamenii, de multe ori nu avem rabdare, desi Sfantul ma anunțase ca va fi bine. Tot in octombrie vizitasem a 3 oara Icoana Siriaca de la Ghighiu. Toate s-au potrivit foarte frumos.Dumnezeu va venit la timpul potrivit!Doctorita s-a mirat, a zis ca nu se putea…dar ca se bucura foarte mult.

Voi spune tuturor minunea traita de mine, unii medici cu credinta cred in minuni, si asta m-a bucurat enorm! Astazi sunt insarcinata in 3 luni si astept un baiatel, care se va numi Efrem Ștefan!Asa cum i-am promis Sfântului ! Sa nu incetati sa va rugati încontinuu, eu asta am facut, mai ales in ultimul an! Sa nu va pierdeți rabdarea, stiu ca e greu…insa sfintii sunt ca niste prieteni, care ne ajuta daca ii chemam, le cerem ajutorul in orice problema! Slava Maicii Domnului, slava Sfinte Mare Mucenice Efrem cel nou!