Anonim: Vreau să mărturisesc cea mai noua minune facuta mie de Sfântul Efrem

Vreau să mărturisesc cea mai noua minune facuta mie de Sfântul Efrem si Sfântul Nectarie alaturi de Sfântul Ioan Rusul si toti ceilalti sfinți. În urma cu câteva luni le-am cerut ajutorul intr-o problema ce putea avea repercusiuni de natura penală. M-am rugat si le-am cerut ajutor Sfinților. Eram disperată, acum nu îmi vine sa cred ca am trecut de acea perioada cu bine. Rugăciunile mi-au fost ascultate!

Tot in acea perioada eram suspecta de covid iar testul mi-a iesit negativ. Îi mulțumesc Sfântului Efrem si tuturor celorlalți sfinți si îi rugam sa se milostivească asupra noastră, a tuturor cu sanatate si alese împliniri sufletești , deoarece Ei sunt nădejdea si scăparea noastră , din totdeauna si mai ales acum în aceste vremuri tulburi.

“O Preabunule Parinte Efrem , nimeni din cei chemați în rugăciune nu a rămas neajutat căci cu bunătatea ta ne cuprinzi pe toți și ni le dăruiești pe cele ce ne sunt de mare trebuință. Chiar dacă noi nu pricepem chipul tainic al slujirii ce Tu ne-o dăruiești cu plinătate pentru acestea toate cu sufletul vesel voim a-ti multumi zicând : BUCURA-TE SFINTE PĂRINTE EFREM , luminătorul minților si al inimilor noastre .