N.: Slava Domnului pentru acest dar – Sfantul Efrem!

Acum 3 ani am mers la un Parinte cu mult har care mi-a spus ca o sa mai am un baietel si sa am grija sa ii pun numele Sfantului in ziua in care il nasc. I-am spus ca asa ne-am gandit si noi cu conditia sa fie un nume care se poate folosi in zilele noastre. Parintele mi-a spus din start ca o sa-i punem doua nume. Stia! Eu voiam doar unul dar dansul stia ca nu o sa fie asa.

Imi doream mult sa nasc natural dupa cezariana si l-am intrebat pe Parinte daca o sa ma ajute Dumnezeu si mi-a spus ca da, o sa ma ajute. Pe 5 mai la ora 9.11 am nascut printr-o minune natural un baietel superb. O nastere usoara, rapida, programata ca un ceas elvetian ! Inclusiv medicul care mi-a urmarit sarcina era de garda. Stiam ca am primit mult ajutor.

Dupa nastere cautam disperati sa aflam ce sfinti sunt sarbatoriti in ziua respectiva. Si am aflat de Sfantul Efrem! El a fost alaturi de mine! El m-a ajutat! L-am numit Petru Efrem la insistentele sotului si cand am ajuns in Grecia sa ii multumim sfantului am aflat ca pe Colina Neprihanitilor unde este manastirea care adaposteste moastele Sfantului Efrem sunt doar 2 biserici. Aceasta si una inchinata Sfantului Petru!

A devenit protectorul familiei mele! Sfantul mi-a vindecat copilasii de mai multe ori, mi-a aparut in vis si m-a sfatuit intr-o problema la care nu gaseam rezolvare referitoare la vaccinarea baiatului si ne-a ajutat in mod minunat! Este viu si plin de dragoste! Slava Domnului pentru acest dar – Sfantul Efrem!