Lizuca: Buna seara, doresc sa mărturisesc si eu ajutorul primit de la Sfântul Efrem.

Buna seara, doresc sa mărturisesc si eu ajutorul primit de la Sfântul Efrem. In Ianuarie 2020 am aflat ca sunt însărcinata cu al doilea copil. La controlul de 17 săptămâni doctorul ne-a spus ca băiețelul care urma sa se nască are o malformație cardiaca (transpozitie vase mari) care necesita operație imediat după naștere.

Copii care se nasc cu aceasta malformație necesita operație in primele zile de naștere deoarece sangele oxigenat nu ajunge la organe vasele inimii fiind inversate, le scad saturatiile de oxigen si se sufoca. Unii copii sunt intubati pana la operație. A fost o perioada grea si cu multa teama. Părintele la care ma spovedesc mi a spus sa ma rog Sfântului Efrem si dacă doresc sa ii si pun numele Efrem. Într-adevăr Sfântul a fost alături de noi. Efrem s-a născut in 14 Septembrie de Sfânta Cruce si in ziua in care a fost născut Sfântul Efrem.

Deșii a avut aceasta malformatii si l-au intubat in final au decis sa il detubeze pentru a il trata si de o pneumonie congenitala, a respirat singur cu saturatii bune pentru un copil cu o malformație de asa natura. Operația a durat multe ore dar a trecut cu bine și acum Efrem este un copil care nu pare sa fii trecut prin asa ceva. Ii mulțumesc Sfântului Efrem ca m a ajutat si pe mine, am avut ceva probleme de la cezariana si au trebuit sa reintervina a doua zi. Ii mulțumesc ca sunt acasă cu copii mei.

Il rog sa te tina sanatosi si ii mulțumesc pentru fiecare ajutor pe care ni-l da, am avut ceva durere de spate cu care m-a ajutat Sfântul Efrem. Il rog sa ne ajute sa fim sănătoși si sa ne putem bucura de copii. Il rog sa ne ajute sa ieșim negativi si la testul de covid pe care trebuie sa îl facem.